"Lice i naličje "
"Lice i naličje "

Otkriveni dresovi koje će Lampard i Vilja nositi naredne sezone (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.11.14. | 18:36

Oprema Njujork Sitija izgleda fenomenalno, po uzoru na Mančester Siti

Lice i naličje Kako Mančester Siti - tako i Njujork Siti. Fudbaleri novog kluba u američkoj MLS ligi nosiće dresove identičnih boja kao i njihova „starija braća“ u Engleskoj, ali će im za razliku od šampiona Premijer lige tehnički sponzor biti drugačiji.

Umesto Najkija, nemački gigant Adidas je kreirao opremu Njujork Sitija za premijernu sezonu profesionalnog fudbala i tim povodom upriličio promociju u Velikoj jabuci. Njoj je od igrača prisustvovao samo David Vilja, trenutno na pozajmici u australijskom Melburnu, a on će biti jedan od dva najpozantija fudbalera koji će se za nekoliko meseci predstaviti Amerikancima, dok je drugi Frenk Lamaprd, koji će se vratiti u SAD čim mu istekne pozajmica Građanima.

Izabrane vesti

U dezenu dresova skoro nema razlike, dominira nijansa nebesko plave, a klupska povezanost - ustanovljena maja 2013. sporazumom između Mančester Sitija (većinski vlasnik) i bejzbol kluba Njujork Jenkisa - vidi se na osnovu toga što na grudima dominira reklama kompanije Etihad, glavnog sponzora engleskog kluba.

Nova sezona MLS lige počinje u martu naredne godine i brojaće 20 timova.

(FOTO: Twitwer)


tagovi

David ViljaFrenk LampardMLSNjujork SitiPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara