"Dušan Trbojević"
"Dušan Trbojević"

Otkriveno zašto Partizan ne može da dovede krilo iz Mađarske: Problem u papirima...

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.05.15. | 10:59

Damir Redžić, ipak, neće skorije obući crno-beli dres

Dušan TrbojevićI interesantan i (pre)mlad. Stigla je potvrda da se Damir Redžić (12) nalazi na listi fudbalera koji su zanimljivi Partizanu, međutim, kako sad stvari stoje ofanzivni vezni mađarskog Pečuja, za čiji se potpis bore i čelnici zagrebačkog Dinama, teško će preći u akademiju crno-belih, jer ga na tom putu sprečavaju propisi.

Dušan Trbojević, dugogodišnji čavac na talente, priznaje da je Redžić potencija u najavi, ali...
Video sam tog dečaka pre godinu dana na turniru u Perlezu i odmah mi je zapao za oko. Veoma je talentovan, levonog, pa sam odmah razgovarao sa njegovim ocem o mogućnosti dolaska u Partizan. Najveći problem su papiri, pošto on kako maloletan sa mađarskim i bosanskim pasošem teško može da reguliše boravak u stranoj zemlji“, ističe Dušan Trbojević, glavni skaut Omaldinske škole Partizana, u razgovoru za Večernje novosti.

Izabrane vesti

Isti list prenosi i izjavu Redžićevog oca - Denisa - koji ističe da je za Damira najbolje da još ne menja sredinu.
Istina je da sam se video sa Trbojevićem, kasnije i sa Momčilom Vukotićem u Somboru. Na tome je sve ostalo, Damir je još mali, želimo da najpre završi osnovnu školu, pa ćemo videti. Nije navijački opredeljen za klubove sa prostora bivše Jugoslavije, više ga interesuju inostrani. Biće vremena za priče o inostranim, sad ej zaista mnogo rano“, ističe Denis Redžić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanDušan TrbojevićDamir Redžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara