""
""

Ova Kolumbija ne izgleda dobro... Venecuela režirala novu senzaciju na Kopa Amerika (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.06.15. | 23:12

Jedan od najvećih autsajdera takmičenja, savladao jednog od najvećih favorita

Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo poptuno lud Kopa Amerika! Autsajderi nastavljaju da priređuju čuda, favoritima se loše piše. Najnovije iznenađenje je došlo u režiji skromne Venecuele koja je savladala jednog od kandidata za titulu - Kolumbiju!

Izabrane vesti

Minimalnih 1:0 je bilo dovoljno Venecuelancima sa bolje nego što je ti bilo ko očekivao započnu takmičenje u grupi C u kojoj su još Brazil i Peru. Mada, oni baš ne leže Kolumbijcima. U prethodna dva meča u kvalifikacijama za Brazil su ostvarili pobedu i remi protiv Pekermanovog tima.

Kolumbijci možda nisu zaslužili ovaj poraz, ne bi bilo nepravedno da su osvojili bod, ali očigledno je ova ekipa nema iste zaliha goriva kao ono što je tutnjala na Mundijalu. Falkao i Kvadrado su potpuno van forme, večeras su bili bezopasni, jedan Hames Rodrigez je premalo u vezno mredu, a odbrana koje su se Kolumbijci najviše pribojavali je popustila jednom. Dovoljno da ceh bude veliki.

Venecuela je do pobede došla golom Zenitovog napadača Salomona Rondona. Arango je promešao odbranu Kolumbije i prebacio na drugu stativu, gde je bio Gera koji iz prve dodaje do Rondona, a Zenitov napadač pokazuje koliko je opasan u igri glavom. Odbrana Kolumbijaca nije znala gde se nalazi.

Kafedžije su u nastavku opsedale gol Venecuelanaca, Pekerman je u napad uz Falkaa gurnuo Džeksona Martineza i Tea Gutijereza, izveo je Baku, ali ni takva ofanzivna linija nije našla put do mreže rivala.

Kolumbija je loše otvorila takmičenje, moraće da se čupa protiv Brazila i Perua, a Venecuelanci ako dobiju makar Peru sigurno idu u četvrtfinale što bi bio ogroman uspeh za ekipu sa tek nekoliko ozbiljnih fudbalskih imena.

(FOTO: Action images)


tagovi

VenecuelaSalomon Rondonreprezentativni fudbalkopa amerika2015Kopa AmerikaKolumbijaJužna Amerika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara