""
""

Ovo je neki novi, strašni Čelsi! Svrake i Mitrović poniženi na Stamford Bridžu, a Hidinka brine Teri (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.02.16. | 20:27

Pitanje je da li će trofejni fudbaler moći da nastupi protiv Pari Sen Žermena sledeće nedelje u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Dodatni problem za Plavce je to što se nedavno teško povredio i drugi defanzivac Kurt Zuma

Proradio je šampion Engleske! Fudbaleri Čelsija konačno su pokazali da ove sezone nisu zaboravili da igraju fudbal i do nogu su na Stamford Bridžu potukli tužni Njukasl sa 5:1 u utakmici 26. kola Premijer lige.

Izabrane vesti

Ono što će, međutim, da zabrine trenera Gusa Hidinka je povreda kapitena Džona Terija zbog koje je u prvom poluvremenu morao da napusti igru.

Pitanje je da li će trofejni fudbaler moći da nastupi protiv Pari Sen Žermena sledeće nedelje u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Dodatni problem za Plavce je to što se nedavno teško povredio i drugi defanzivac Kurt Zuma.

Kada je u pitanju večerašnja utakmica, Čelsi je bez većih problema izbušio drugu najlošiju odbranu Premijer lige ove sezone.

Posebno dobru partiju pružio je rasploženi španski reprezentativac Pedro koji je dao dva gola, u devetom i 59. minutu.

Napad Njukasla predvodio je Aleksandar Mitrović, a upravo je posle jednog duela sa njim Teri nezgodno pao i posle morao da napusti teren.

Dijego Kosta je već u petom minutu načeo Svrake i potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi, a ovo mu je bio sedmi gol na prethodnih osam utakmica u Premijer ligi.

Strelac trećeg gola za Čelsi bio je Vilijan koji je već u 17. minutu najavio potop gostiju. Večerašnji meč dobro će pamtiti i Bertran Traore po pogotku iz 83. minuta čime je postao prvi državljanin Burkine Faso koji je zatresao mrežu u nekom premijerligaškom meču.

Endros Tauzend je u poslednjem minutu utakmice postigao zaista lep gol za Njukasl, ali se ni on nije radovao s obzirom na rezultat na semaforu.

Reprezentativci Srbije Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su veoma dobro celu utakmicu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

VilijanPremijer ligaPedroNemanja MatićGus HidinkEvropaEngleskaDžon TeriDijego KostaČelsiBranislav IvanovićAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara