"Tuča igrača Blekburna na meču Lige šampiona"
"Tuča igrača Blekburna na meču Lige šampiona"

Ovo su najpoznatije tuče među saigračima (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.11.14. | 14:12

Često fudbalerima adrenalin udari u glavu na terenu. Nekima toliko jako da ne prezaju ni od čega, pa čak ni da odalame saigrača

Tuča igrača Blekburna na meču Lige šampiona

Sukobi među saigračima nisu retki, ipak većina se uglavnom završi u prostorijama klubova i retko kad budu zabeleženi okom kamere, ali ponekad nervi popucaju baš onda kad im nije ni vreme, ni mesto.

Izabrane vesti

Nedavno Kijeron Dajer razrešio misteriju o čuvenoj tuči sa saigračem iz Njukasla Lijem Bojerom, a povodom toga redakcija MOZZART Sporta prisetila se ostalih tuča između saigrača koje su zabeležile kamere.

Pred vama su neki od najinteresantnijih…

TITAS VITUKINAS vs DEIVIDAS PADAIGIS

Meč između litvanskih klubova Dainave i Bange sigurno nije bio interesantan koliko tuča između odbrambenih igrača, 18-godišnjeg Vitukinasa i njegovog 29-godišnjeg Padaigisa. Nije ih omela ni činjenica da je u tom trenutku ekipa Bange bila u napadu.

LI BOJER vs KIRON DAJER

Tri minuta pošto je Aston Vila postigla treći gol na Sent Džejms Parku 2005, saigrači protivničkog Njukasla pobili su se na terenu poput dva dečaka u pesku. Oba igrača, naravno, udaljena su sa terena, a kasnije se ispostavilo da je Li Bojer napao Dajera jer mu ovaj prethodno nije dodao loptu.

EJAL BERKOVIC vs. DŽON HARTSON

Incident se dogodio na treningu Vest Hema. Velšanin Džon Hartson, iziritiran čestim padovima Ejala Berkovica, rešio je da ovom maniru Izraelca jednom zauvek "stane na put"…

FREDI LJUNGBERG vs OLOF MELBERG

Posle ovakvog starta Melberga na treningu reprezentacije Švedske retko ko ne bi odreagovao kao Fredi

BRUS GROBELAR vs STIV MEKMANAMAN

Poznat po teškoj naravi golman Liverpula Brus Grobelar je zbog jedne loše intervencije Mekmanamana u gradskom derbiju s Evertonom "potpuno izgubio glavu". Malo je nedostajalo da i Stiv izgubi svoju…

GREM LE SO vs DEJVID BATI

Premijerni nastup Blekberna u Ligi šampiona 1995/1996, utakmica protiv Spartaka iz Moskve, bio je vreme i mesto kada je došlo do okršaja između saigrača. Blekbern je ovaj meč pri tom i izgubio rezultatom 0:3.

SOKRATIS vs ARNAUTOVIĆ

Sokratis Papastapopulos je u jednom duelu poslao Marka Arnautovića na pod, a ovaj je tom prilikom pretrpeo nezgodan udarac glavom. Incident se dogodio 2013. na treningu Verdera. Usledilo je inicijalno koškanje da bi saigrači odmah zatim sprečili veći incident.

(Foto: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaKijeron DajerLi BojerLiverpulNemackaPremijer ligaStiv MekmanamantučaVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara