Benžamin Pavar
Benžamin Pavar

Ozbiljno je, zvao ga i Pep Gvardiola

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.07.18. | 13:15

Benžamin Pavar uživa u slavi

Za samo mesec dana karijera Benžamina Pavara doživela je strmoglavi uspon. Desni bek Štutgarta zablistao je u dresu reprezentacije Francuske na Mundijalu u Rusiji, postigao i jedan od najlepših golova na šampionatu protiv Argentine, što je izazvalo interesovanje najvećih evropskih klubova.

Real Madrid je već i odustao jer je kupio Alvara Odriozolu iz Real Sosijedada pre nekoliko dana, ali zato menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola pokušava na sve načine da pronađe način da ga dovede na Etihad. S razlogom, dobri desni bekovi su postali danas prava retkost, a nemački dnevnik Zidojče Cajtung objavio je informaciju da su Građani veoma zainteresovani za fudbalera koji je sledećeg leta viđen u minhenskom Bajernu.

Izabrane vesti

Jer, Pavar ima u ugovoru sa Štutgartom otkupnu klauzulu od 35.000.000 evra, koja stupa na snagu sledećeg leta i Bavarci su već poslali signal Švabama da su spremni da je aktiviraju. To je sasvim u redu i što se tiče bundesligaša iz grada Mercedesa, koji bi mogao da računa još jednu sezonu na 22-godišnjeg defanzivca.

Isti izvor navodi i da je sam Pavar raspoložen da još sezonu odigra za Švabe, mada se i pita i da li bi mogao da kaže ne ponudi iz Mančestera iz jednog od fudbalski najatraktivnijih timova na svetu. U svakom slučaju, momak uživa u svom trenutku slave, a konačna odluka o budućnosti uslediće tek posle Mundijala.

Foto: Action Images


tagovi

Benžamin PavarLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara