Džoi Barton
Džoi Barton

Ozbiljno lud pedagog - Džoi Barton trener u trećoj ligi

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.04.18. | 17:09

Bar marketinški isplatiće se Flitvud

Karijera puna skandala, ali znanje niko ne može da mu ospori. Pa se Flitvud Taun odvažio da Džoiju Bartonu poveri ulogu šefa stručnog štaba! Treća liga Engleske, sasvim dovoljno za prve korake u trenerskim vodama.

Funkciju će zvanično preuzeti 2. juna kada mu istekne suspenzija zbog klađenja iz perioda dok je bio aktivan fudbaler. Rešio je da ostane u igri, ali u sasvim drugačijoj ulozi.
Znam dobro ovaj klub, a predsednik i ja smo u veoma dobrim odnosima. S obzirom da mi je ovo prvi posao, naravno da je ovo bila velika odluka. Oduševljen sam ovog prilikom. Dolazim u klub sa velikim ambicijama. Jedva čekam 2. jun da počnem“, prvi su Bartonovi utisci.

Izabrane vesti

Predsednik Endi Pajli je prezadovoljan angažmanom 35-godišnjeg trenera, bez obzira na njegovu nezgodan temperament i manjak iskustva. Pajli na celu situaciju gleda sasvim drugačije, jer smatra da će Barton bez problema iskustvo iz igračkih dana preneti na ekipu.
Džoi nam donosi gomilu iskustva, ali i ličnost. Takođe, osećam u njemu potencijal da postane jedan od najboljih trenera mlađe generacije. Dugo se poznajemo i uveren sam da je spreman da zakorači u trenerske vode“.

Ako ništa drugo - biće zanimljivo gledati ih. Mada nam nije baš jasno o kakvim ambicijama priča Barton imajući u vidu da je Flitvud trenutno 14. na tabeli Lige 1, bliže zoni ispadanja nego promociji. Možda se nešto promeni od leta. Pratićemo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

FlitvudDžoi Barton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara