"Ožije će ovog puta rađe ljuljati bebu nego pehar"
"Ožije će ovog puta rađe ljuljati bebu nego pehar"

Ožije: Kacigu o klin pa pravac do porodilišta

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.06.16. | 12:10

„Avion će biti u pripravnosti, a ako dobijem poziv odmah krećem jer porođaj supruge sigurno neću propustiti“, kaže ushićeno Sebastijan Ožije

Ožije će ovog puta rađe ljuljati bebu nego peharMoguće je da aktuelni svetski VRC prvak Sebastijan Ožije propusti naredni reli u Italiji. Razlog je najavljeni porođaj njegove supruge Andree. Folksvagenov vozač će ipak odputovati na Sardiniju na VRC nadmetanje koje se održava od 9. do 12. juna, ali će u svakom momentu imati na raspolaganju privatni avion na aerodromu Alegro.

„Napravio sam plan sa timom. Avion će biti u pripravnosti, a ako dobijem poziv odmah krećem jer porođaj supruge sigurno neću propustiti. Termin porođaja bi po proceni trebao da bude posle relija, ali nikada ne znate šta se može dogoditi“, rekao je Sebastijan koji jedva čeka da porodica Ožije dobije novog člana.

Izabrane vesti

Interesantno je da je i Endi Marej svojevremeno bio u sličnoj situaciji na Australijan Openu. Ožije je u kud i kamo delikatnijoj poziciji pošto uz njega na reli ide cela ekipa mehaničara i tehničkog osoblja koja će u slučaju njegovog napuštanja takmičenja morati da napusti rad na pripremi njegovog Folksvagen „pola“.

Sa Ožijeom se slaže i šef Folksvagenovog tima Jos Kapito koji tvrdi da su Ožijeu svi putevi otvoreni u slučaju da zatreba supruzi. On je takođe saopštio da će avion u slučaju radosnih vesti odmah poleteti put Minhena gde se trenutno nalazi njegova supruga Andrea.

Ožije je trenutno nastanjen u Švajcarskoj, i trenutno u generalnom plasmanu ima 47 bodova. Takav rezultat mu daje za pravo da može i da „odšeta“ sa takmičenja pošto je ove sezone pobedio na prva dva takmičenja, dok je na preostala tri takođe bio na podijumu.

 (Foto:Action Images)


tagovi

VRCSebastijan Ožije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara