Pade potpis na Banovom brdu: Marko Docić još četiri godine

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.08.18. | 15:51

Prvo kapitenska traka, pa novi ugovor za dokazanog vezistu

Tri godine u Javoru, dve u Čukaričkom, a kako sad stvari stoje, još četiri će provesti Marko Docić na Banovom brdu, pošto je posle kapitenske trake za dobre partije nagrađen novim ugovorom.

Prethodni je isticao u junu 2020, međutim, centralni vezni, koji je minule sezone izrastao u motor Brđana produžio je saradnju do leta 2022. Uz dogovor da, ako u međuvremenu dobije ponudu iz kategorije onih koje se ne odbijaju, može da napusti klub.
Još dok smo bili na pripremama u Sloveniji pričao sam o prelaznom roku sa sportskim direktorom Mirosavljevićem, dogovor je bio da produžimo ugovor ukoliko ostanem. Naravno, sve će biti drugačije ako se pojavi neka ponuda koja bi bila interesantna i za mene i za klub, jer prelazni rok traje do 31. avgusta, u nekim zemljama i duže“, gleda jednim okom preko granice Marko Docić.

Izabrane vesti

Što je i razumljivo. U Srbiji se dokazao. Na 154 utakmice dao je 29 i namestio 14 golova, iako igra bliže svom nego protivnilčkom kaznenom prostoru. U Čukaričkom je postao prvi izvođač prekida i zaslužio je i traku i ugovor.
Već dve godine sam ovde, zadovoljan sam svim segmentima, timom, atmosferom, ljudima u klubu, saigračima, sve je potaman na Banovom brdu. U međuvremenu sam postao i kapiten, iako je to obaveza više, traka mi prija“.

Dobra izdanja iz prethodne sezone (12 pogodaka) počeo je da reprizira u ovoj, jer je otvorio sa po dva gola i dve asistencije golova, ove je krenuo vrlo dobro, u prva četiri kola ima učinak od po dva gola i dve asistencije, što je dovoljno za proboj Brđana na treće mesto superligaške tabele
Propustili smo šansu da imamo više bodova, pogotovo se to odnosi na duele protiv Zemuna i Bačke. Sad razmišljamo samo o Proleteru. Ne znamo mnogo o Novosađanima, novajlije su u eliti, ali stručni štab ih je analizirao. Svakako je dobar tim, a prisustvo TV kamera nas dodatno inspiriše, očigledno da se na Banovom brdu uvek igra zanimljiv fudbal“, poruka je Marka Docića.

FOTO: Star sport


tagovi

Marko Docićnovi ugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara