""
""

PAKUJE KOFERE: Tores već na izlaznim vratima Čelsija

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.05.13. | 10:43

Rukovodstvo Plavaca spremno je da izgubi gotovo 35 miliona evra samo kako bi Španac napustio Stamford Bridž

 

Iako je postigao nekoliko veoma ključnih golova za Čelsi (pogodak protiv Barselone i Benfike prim. aut.), Roman Abramovič ne želi više da ima posla sa El Ninjom, prenose britanski mediji. Rukovodstvo Plavaca spremno je da izgubi gotovo 35 miliona evra samo kako bi Španac napustio Stamford Bridž na kraju sezone. Tores je postigao samo sedam golova u Premijer ligi, poslednji u decembru protiv Aston Vile, ali je zato bio produktivan u evrokupovima (tri u Ligi šampiona, šest u Ligi Evrope), dok je u celoj sezoni postigao ukupno 22 pogotka, najviše od kada je januara 2011. stigao u tim.

Izabrane vesti

S obzirom da je od već pomenute zime 2011. godine mrežu tresao u samo 34 navrata na 130 utakmica, definitivno možemo zaključiti da se investicija od skoro 60 miliona evra nikako nije isplatila.

Naravno, kada uzmemo na to činjenicu da se u klubu gotovo izvesno vraća Žoze Murinjo, Gospodin Posebni će želeti “sveže meso“ u timu, koje će doneti brze rezultate.

Lista kandidata je poduža, a njoj se nalaze imena kao što su Edison Kavani, Andre Širle, Vejn Runi, Radamel Falkao...

Na kraju krajeva, Toresu jedino preostaje da ili pristane na smanjenje plate, koje sada iznosi 200.000 evra, ili da sreću potraži u nekoj novoj sredini.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andre ŠirleČelsiEdison KavaniEngleskaEvropafernando toresPremijer ligaRadamel FalkaoRoman AbramovičVejn RuniŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara