"Fudbaleri Partizana"
"Fudbaleri Partizana"

Parni valjak vozi i po kiši! Partizan u četvrtfinalu Kupa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.11.14. | 18:48

Crno-beli iz kontri do sledeće faze, gol i asistencija Ninkovića, Kljajić debitovao

Fudbaleri PartizanaVeliki broj šansi, otvorena utakmica, gosti koji nisu došli na Topčidersko brdo da se brane, i na kraju sigurna pobeda Partizana protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi za prolaz u četvrtinu finala kupa Srbije – 3:0 (1:0).

Pred oko 2.000 gledalaca i po kiši gcrno-beli su više prikazali u prvom poluvremenu, stvorili više prilika za gol, postigli jedan, ali su tek u drugom poluvremenu otklonili svaku sumnju oko pitanja pobednika sa još dva pogotka.

Izabrane vesti

Crno-beli su dominirali u prvih 45 minuta, a Petar Škuletić je opet ulazio u prilike bez problema, ali nije uspeo da postigne gol, u 18. minutu ga je sprečila stativa, u 40. je u kaznenom šutirao iz kolena, ali je lopta otišla tik pored stative. U prvom minutu sudijske nadoknade se iznenada našao oči u oči sa golmanom gostiju, ali je Ranković uspeo da sačuva svoju mrežu.

Škuletićevo prvo poluvreme u osmini finala kupa će se ipak pamtiti po potezu u 24. minutu kada je posle kontre i pasa Petra Grbića propustio loptu kroz noge, a sve je to pratio Saša Marković te je sa ivice kaznenog preciznim udarcem načeo protivnika.

Gosti se nisu branili na stadionu Partizana, a u drugom poluvremenu su igrali još ofanzivnije, pokušaj Atanasijevića u 58. minutu je prilično namučio Filipa Kljajića na njegovom debiju za crno-bele, bivši čuvar mreže Rada je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Teleoptiku, a od leta trenira sa prvom ekipom Partizana.

Crno-beli nisu bili toliko nadmoćniji u drugom delu utakmice, ali su u 69. minutu postigli drugi gol, Predrag Luka je prošao po desnoj strani, centrirao na drugu stativu gde je Nikola Ninković odlično primio loptu i matirao protivničkog golmana.

Ninković je bio prilično raspoložen za igru na ovom meču te je u 75. minutu konačno omogućio Škuletiću da postigne gol posle nove kontre, vezista je sa leve strane uposlio špica crno-belih kojem nije bilo teško da zatrese mrežu.

U dalji tok takmičenja su se plasirali i Čukarički, Spartak iz Subotice, Voždovac i Vojvodina. 
 

    PARTIZAN - SLOGA (PM)  3:0 (1:0)
/Marković 24, Ninković 69, Škuletić 75/

Partizan:  Kljajić, Stevanović (od 46' B. Ilić), Ćirković, Stanković, Petrović, Drinčić, Marković, Ninković, Grbić (od 59' Luka), Živković (od 77' Kojić), Škuletić.
Trener: Marko Nikolić

Sloga: Ranković, Stević, Stojanović, Reljić (od 76' Rakić), Lepojević (od 70' Vejinović), Mišić Živorad, Apija (od 80' Đorđević), Veselinović, Planić, Antanasijević, Đoković.
Trener: Dragan  Đorđević

(FOTO: MNpress)


tagovi

Kup SrbijeNikola NinkovićFK PartizanPetar ŠkuletićSaša MarkovićSloga Petrovac na MlaviSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara