""
""

Partizan ga školovao, Rašović pripremio, a Zvezda potpisala! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.07.13. | 16:17

Talentovani vezista Milan Jokić ozvaničio četvorogodišnju saradnju sa crveno-belima, iako je pre mesec dana bio na pripremama kluba iz Humske 1

Direktno iz Partizana u Crvenu zvezdu! Talentovani vezista Milan Jokić (treći na fotografiji s desna) koji je prošao omladinsku školu crno-belih potpisao je danas profesionalni ugovor sa večitim rivalom. On je sa čelnicima kluba sa Marakane dogovorio četvorogodišnju saradnju i odmah će se staviti na raspolaganje šefu stručnog štaba Slaviši Stojanoviću, potvrđeno je na zvaničnom sajtu crveno-belih.

Reč je o fudbaleru koji se najbolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog, a može da igra i na ostalim pozicijama na sredini terena. Prošao je i sve reprezentativne kategorije, a ono što je posebno zanimljivo je da je školovan u Partizanu i da ga je pre samo mesec dana trener Vuk Rašović vodio na pripreme na Zlatibor.

Izabrane vesti

Tom prilikom Milan Jokić (18) je, u izjavi za „Sportski žurnal“ rekao:
Srećan sam što mi je ukazana prilika da se radom i igračkim kvalitetom izborim za status u prvom timu Partizana. Sve je na meni i nadam se da ću opravdati ukazano poverenje. Svestan sam da ću morati naporno da treniram, jer je konkurencija jaka, ali uz iskusne igrače mogu samo da napredujem. Nadam se da će talenat koji posedujem u radu sa prvotimcima doći do izražaja i da će mi biti ponuđen ugovor. Potpisom bih ostvario jedan od svojih najvećih snova, ali pre toga moraću dobro da se potrudim kako bih pokazao koliko vredim. Upijaću znanje od starijih, spreman sam da učim i vremenom se izborim za mesto među najboljima“.

Stručnjaci ga smatraju jednim od najtalentovanijih izdanaka Partizanopve škole, a po isteku stipendijskog ugovora, potpisao je profesinaonalni za – Crvenu zvezdu.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

FK Crvena zvezdaMilan JokićFK PartizanSrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara