"Gnjatić na promociji"
"Gnjatić na promociji"

Partizan izgubio trku: Ognjen Gnjatić otišao u Grčku

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.06.15. | 17:53

Doskorašnji vezista Rada promovisan u pojačanje Plataniasa

Gnjatić na promocijiObrt! Ognjeg Gnjatić ne dolazi u Partizan. Iako se u prvi mah činilo da je njegov potpis za crno-bele gotova stvar, doskorašnji vezista Rada okrenuo je na drugu stranu u završio u Grčkoj.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine u sredu je potpisao dvogodišnji ugovor sa Plataniasom i tako se pridružio Luki Milunoviću, od prošle sezone napadaču crveno-belih.
Izuzetno sam srećan što sam se priključio Plataniasu. Reč je o dobrom i organizovanom klubu, grad je miran, što mi takođe odgovara. Spreman sam da pružim sve od sebe u novoj sezoni kako bih ispunio ambicije kluba. Nadam se da ćemo i ekipa i ja da „rastemo“ zajedno“, poručio je Gnjatić (23 godine) koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 6, a saradnju sa Grcima overio je kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Građevinarima.

Izabrane vesti

To znači da Partizan naslednika Nikoli Drinčiću na poziciji zadnjeg veznog mora da traži na drugoj strani, uz podsećanje da na toj poziciji može da igra i ranije angažiovani Marko Jevtović iz Novog Pazara.

(FOTO: printscreen fcplatanias.gr)


tagovi

SuperligaSrbijaPlataniasFK PartizanOgnjen Gnjatićmeđunarodni fudballetnji prelazni rok 2015Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara