"Marko Jevtović"
"Marko Jevtović"

Partizan još jednom u tišini: Osećamo Grobare i kad nisu sa nama

Vreme čitanja: 3min | čet. 10.03.16. | 13:26

„Ne gledamo ko je sa druge strane kad igramo na našem stadionu“, kaže Marko Jevtović pred duel sa Voždovcem

Marko JevtovićPartizan je uhvatio zalet. Posle dva startna poraza (OFK Beograd i Crvena zvezda po 1:2) dvaput je u razmaku od četiri dana savladao niški Radnički i u daleko boljoj atmosferi nego prošle sedmice čeka nastavak Superlige.

Mada, radni ambijent u Zemunelu remeti jedino povreda Evertona Luiza, Brazilac je na Čairu napustio teren u 50. minutu, kasnijim snimanjima utvrđeno je da zbog povrede kolena mora da pauzira zmeđu četiri i šest sedmica.

Izabrane vesti

U tom periodu, na poziciji zadnjeg veznog, menjaće ga Marko Jevtović, koji uverava da je spreman za izazove koji su pred ekipom Ivana Tomića. A prvi je u subotu protiv Voždovca.
Radio sam individualno i čekao šansu. Fizički sam spreman za sve napore“, dobro je raposložen Jevtović, najavljujući sudar sa Zmajevima. „Činjenica je da igramo na našem stadionu i da kao Partizan ne gledamo ko je sa druge strane. Igramo našu igru, pokušavajući da u delo sprovedemo ono što radimo i vežbamo na treninzima. Na poslednje dve utakmice pokazali smo veliku energiju i zajedništvo“.

Na sledećoj će morati i više od toga, jer je Voždovac s početka proleća pokazao da opravdano gaji nade za plasman u plej-of.
Nenad Marinković je glavi šraf Voždovca. Ne gledamo preterano na to, moramo da u delo sprovedemo ono što radimo i sve će biti u redu“.

Partizan će i duel čiji je početak zakazan za subotu od 15 časova igrati iza zatvorenih vrata, s obzirom da mu je preostala još jedna utakmica kazne, zbog ponašanja navijača u prva dva kola prolećnog dela šampionata.
Nije prijatno igrati bez publike, ali osećamo njihovu podršku. Kada se nosi crno-beli dres motivacija mora da postoji samom tom činjenicom“.

Četiri dana posle Voždovca, crno-beli će opet na teren, ali ovoga puta imaće vetar u leđa sa tribina, za jedan od važnijih mečeva ovog proleća, u prvom susretu polufinala Kupa Sribje 16. marta u goste mu dolazi subotični Spartak.
Spartak beleži pomak u igri koliko sam mogao da primetim. Njima ćemo se baviti kada dođe vreme“, dodaje Marko Jevtović.

ŠARANOV: PARTIZAN NA DOBROM PUTU

Bojan Šaranov i Marko JovanovićAko je Jevtović zadužen da brine da Partizanovim prrotivnicima kvari napade, onda je Bojan Šaranov poslednja prepreka da ne postignu gol. Minule sedmice je pokazao zbog čega su ga crno-beli angažovali, na oba susreta sa Radničkim imao je nekoliko zapaženih interencija i nagovestio da će biti pojačanje.
Namestilo se da dobro odradim posao. Golman u Partizanu nema mnogo posla, tako da mora da bude koncentrisan za te dve lopte. Sa timom raste i moje samopouzdanje. Na dobrom smo putu, da nastavimo ovako i nema opuštanja. Pobede podižu ekipu, nama je trebalo nešto ovako ali nije dovoljno moramo da imamo kontinuitet. Da vežemo više pobeda“, rekao je Šaranov.

Nekadašnji mladi reprezentativac od nedavno ima novog tutora. Radiša Ilić je napustio funkciju trenera golmana, umesto njega u prvi tim je prekomandovan Nemanja Jovšić iz Teleoptika.
Nemam šta da komentarišem promenu trenera. Radiša je otišao iz ličnih razloga i hvala mu ne svemu. Novom treneru bih poželeo dobrodošlicu“, rekao je Bojan Šaranov.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko JevtovićBojan Šaranov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara