"Nikola Vujadinović"
"Nikola Vujadinović"

Partizan našao štopera! Igrao za Saleta Stanojevića, Đurić nije hteo da ga plati pre dve godine, Nikolić rekao - to je taj

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.12.16. | 09:07

Da li iz drugog pokušaja crno-beli mogu da dovedu iskusnog defanzivca?

Nikola VujadinovićIz Peking Etreprazja u Partizan! Ne, ne vraća se - bar zasad Aleksandar Stanojević u Humsku 1, mada Grobari žive za dan kad će jednog od svojih omiljenih trenera videti ponovo na klupi, ali bi prethodno na crno-belu stranu Topčiderskog brda mogao da dođe njegov dosadašnji učenik iz Kine - Nikola Vujadinović!

Reč je od 30-godišnjem štoperu, zavidnog međunarodnog iskustva, koji bi se, piše Sportski žurnal, prema oceni šefa struke Marka Nikolića i sportskog direktora Ivice Ilijeva, idealno uiklopio u sadašnji kadar Parnog valjka i doneo dodatnu čvrstinu u odbrani. Uostalom, jedno mesto u defanzivi upražnjeno je odlascima Sedrika Gogue i Gregora Balažica, na Topčiderskom brdu smatraju da bi upravo Nikola Vujadinović mogao da bude adut u prolećnom napadu na trofeje.

Izabrane vesti

U dresu Javora, protiv Kristijana Borhe, tadašnjeg špica ZvezdeVujadinović se trenutno nalazi pod ugovorom sa kineskim drugoligašem Peking Enterprajzom, na čijoj klupi sedi Stanojević, saradnja je oročena do 15. jula 2017, što znači da u završnoj sezoni ima pravo da  pregovara sa zaintereosvanim klubovima. A Partizan je takav. Između ostalog zbog činjenice da je upravo Marko Nikolić pre dve godine želeo da ga dovede kad je bio slobodan igrač. Čak je u jesen 2014. Nikola Vujadinović trenirao nekoliko sedmica u „Zemunelu“, bio je korak do potpisa ugovora, međutim, tadašnja uprava na čelu sa predsednikom Draganom Đurićem nije htela da se „otvori“, pa je angažman propao, a štoper se zaputio u Osasunu.

Više o karijeri Nikole Vujadinovića pročitajte OVDE

Nikola Vujadinović je fudbalsku azbuku učinio u Crvenoj zvezdi (osam godina član mlađih kategorija), u seniorskoj konkurenciji je po sezonu proveo u Radu, Zeti, pirotskom Radničkom, sofijskom CSKA, da bi četiri godine bio pod ugovorom sa Udinezeom, s tim da su ga Italijani neprestano slali na pozajmice (Unirea, Aberdin, Javor), posle čega je dve godine proveo u Šturmu iz Graca, gde je pokazao kvalitet, a posle Osasune zaradio je ugovor sa Pekingom i minule sezone od 30 prvenstvenih utakmica odigrao 23.

Partizanu je takav potreban.

(FOTO: MOZZART Sport, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNikola VujadinovićMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara