"Dušan Trbojević"
"Dušan Trbojević"

Partizan parkirao automobil koji mu je doneo milione

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.04.16. | 16:34

Dušana Trbojevića jutros probudio neprijatan poziv

Dušan Trbojević

"Ako vam kažem da sam ovim automobilom koji sam zadužio pre godinu i po dana prešao blizu 30.000 kilometara, sve će vam biti jasno".

Izabrane vesti

Ovako je februara 2014. govorio legendarni Dušan Trbojević u intervjuu za MOZZART Sport. Međutim, čovek koji je Partizanu doneo milione pronašavši igrače poput Adema Ljajića, Miralema Sulejmanija, Ivana Obradovića, Milana Smiljanića i mnoge druge ubuduće će Srbijom špartati - privatnim automobilom.

Jer klub koji je mnogo zadužio odužio mu se - oduzimanjem automobila.
Jeste, tačno je da su mi jutros javili da vratim automobil marke audi jer navodno treba da ga predaju nekom igraču. Saglasio sam se i vratio, iako nisam siguran šta je pravi razlog. Znam samo da ne mogu da me spreče da u interesu Partizana svojim privatnim automobilom putujem po Srbiji u potrazi za talentovanom decom“, potvrdio je popularni čika Trba istinitost informacije u kratkom razgovoru za MOZZART Sport.

U Humskoj se, inače, spekuliše da je taj pravi razlog oduzimanja automobila taj što se Trbojević uoči Izborne skupštine priklonio opozicionom frontu na čelu sa Vojkanom Nedićem i Nenadom Bjekovićem. Ostoja Mijalović već je isključen iz članstva u FK Partizan.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: mozzartsport.com)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanDušan Trbojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara