""
""

Partizan proširio sponzorski pul, još 50.000 evra stiže u Humsku!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.06.15. | 14:00

Crno-beli potpisali dvogodišnji ugovor sa italijanskom kompanijom Sparko

Stižu pojačanja, ali stižu i sponzori. Posle Nikole Trijića, Valeri Božinova i Ognjena Gnjatića, koji su osvežili igrački kadar Partizana, crno-beli su od danas jači i u sponzorskom pulu. Ugovor na dve godine potpisan je sa italijanskom kompanijom Sparko koja će raditi na opremanju stadiona i sportskog centra Teleoptik.

Prema rečima direktorke marketinga kluba iz Humske Snežane Filipović ugovor je vredan 50.000 evra, i već u naredna dva meseca realizovaće se prvi njegov deo koji obuhvata proizvodnju i dizajniranje sedišta stolica i klupa na mestu namenjenom za rezervne igrače i članove stručnog štaba.
„Kako su nam igrači i stručni štab prioritet dogovorili smo se da im u narednih 60 dana kompanija Sparko omogući komfor ugradnjom novih sedišta, što znači da ćemo spremni dočekati plasman u grupnu fazu nekog od UEFA takmičenja, jer želimo da na ovaj način ispunimo kriterijume UEFA. Da približimo Partizan velikim evropskim klubovima. Ovo je osmi sponzorski ugovor koji Partizan potpisuje od januara meseci. Sparko je lider u svojoj oblasti i osim klupa za gostujuće i domaće igrače, kao i sudije radiće i na opremenju konferencijske sale na stadionu, centralne lože, kao i poboljšanja infrastrukture na Zemunelu“, rekla je direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović.

Izabrane vesti

U ime kompanije Sparko ugovor je potpisao direktor marketinga Marko Falaguero koji je podsetio da ta firma postoji od 1977.godine, da se u osnovi bavi proizvodnjom opreme za automobilski sport, da ima 400 sponzorskih ugovora širom sveta, među kojima su Meklaren, Citroen, a od fudbalskih klubova Palermo, Torino, La Korunja...


tagovi

Valeri BožinovSuperligaSrbijaSnežana FilipovićFK PartizanOgnjen GnjatićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara