"Petar Đuričković"
"Petar Đuričković"

Partizan spreman za večiti derbi: Četiri laka komada Zemunu, sledi gostovanje Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.03.17. | 14:51

Petar Đuričković iznudio i realizovao jedan od dva penala u Ligi B timova

Petar ĐuričkovićDrugi su u Superligi Srbije, zato u Ligi B timova jurišaju na prvo mesto. Partizanovi fudbaleri ostvarili su drugu pobedu u novoustanovljenom takmičenju pod okriljem Fudbalskog saveza Srbije, tako što su prilično lako izašli na kraj sa Zemunom - 4:0.

Ceo posao crno-beli su završili u uvodnoj fazi meča u Sportskom centru „Zemunelo“, već do polovine prvog dela obezbedili su ubedljivu prednost, tako što su se u strelce upisali Petar Đuričković i Dušan Vlahović - obojica iz penala. Najpre je rukom u svom kaznenom prostoru, posle akcije Đilasa i Radina, igrao Radović, da bi Đuričković bio siguran sa 11 metara, malo kasnije je Živković oborio Partizanovog vezistu, a ovaj prepustio izvođenje najstrože kazne Vlahoviću, takođe preciznom izvođaču najstrože kazne.

Izabrane vesti

Između njih precizan je bio 18-godišnji štoper Jovan Vlalukin, omladinac Partizana je glavom sproveo loptu u mrežu posle centaršuta Saše Marjanovića, da bi pobedu zapečatio mlađani napadač Nikola Nović u završnici susreta.

Parni valjak su na ovom susretu predvodili Radoje Smiljanić u ulozi glavnog i Andrija Delibašić, kao pomoćni trener, dok je sve sa strane posmatrao Marko Nikolić.

Sa ova tri boda, ekipa iz Huimske 1 izbila je na deobu prvog mesta sa Kolubarom, ali je prva zahvaljujući boljoj gol-razlici.

Rasporedom je predviđeno da se u narednom kolu, 3. aprila, igra večiti derbi u ovoj konkurenciji, između Crvene zvezde i Partizana.

---------------------------------------------------

LIGA B TIMOVA, TREĆE KOLO

PARTIZAN - ZEMUN 4:0 (3:0)
/Đuričković 19 pen, Vlalukin 23, Vlahović 25 pen, Nović 40/

Sudija: Dejan Trifunović (Beograd)

Partizan: Jovičić - Radin, Ćirković, Vlalukin, El Munir - Marjanović, Kosović, Đuričković, Ilić - Vlahović, Đilas.

Zemun: Krunić - Jovanović, Radović, Đokić, Živković - Nikolić, Grujić - Stojanović, Beljić, Đurović - Stanojević.

NAPOMENA: Odložene su utakmice: Čukarički - Kolubara, Mladost Lučani - Crvena zvezda, Bežanija - Radnički Niš i Spartak Ždrepčeva krv - Rad.

(FOTO: Star sport) 


tagovi

FK PartizanPetar ĐuričkovićSrbijaSuperligazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara