""
""

Partizan u subotu promoviše Trajkovića, a Aškovskog šalje u Kruševac

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.01.14. | 20:05

Znači li to da Vladimir Volkov ostaje do leta u Humskoj 1?

Dogovor je postignut! Partizan i Branislav Trajković uspešno su okončali višednevne pregovore i doskorašnji štoper Vojvodine u subotu tačno u podne biće promovisan u četvrto pojačanje crno-belih od početka zimskog prelaznog roka.

Mada je kompletan posao trebalo da se završi u petak, sve prepreke u njegovoj realizaciji otklonjene su tek posle sastanka sportskog direktora kluba iz Humske 1 Alberta Nađa i povremenog reprezentativca, nekoliko časova pošto je na Topčiderskom brdu predstavljen Petar Škuletić.

Izabrane vesti

To nije sve što se tiče novosti iz Partizana. Crno-beli su utanačili detalje saradnje sa Napretkom, gde će prolećnu sezonu provesti Stefan Aškovski. Levi bek mlade reprezentacije Makedonije minulih pola godine igrao je na pozajmici u Donjem Sremu, a sad će pod istim statusom biti u Kruševcu, pošto je trener crno-belih Marko Nikolić, u dugovoru sa ljudima iz kluba, procenio da još nije vreme za njegov povratak u tabor srpskog prvaka.

To znači da u ovom trenutku crno-beli imaju na raspolaganju dva leva beka, Nemanju Petrovića i Vladimira Volkova. Reprezentativcu Crne Gore na leto ističe ugovor  i zimski prelazni rok je poslednja šansa da Partizan zaradi na njegovom transferu, ali pošto za sad nema nagoveštaja da li odlazi u inostranstvo ili će možda produžiti ugovor, lako može da se desi da Volkov i na proleće bude Nikolićev adut uz levu aut liniju.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaBranislav TrajkovićZima 2014Stefan AškovskiSrbijaSuperligaFK PartizanNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara