""
""

Partizanov direktor će biti - Čakar ili Kežman?

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.10.15. | 09:22

Nekadašnji golgeteri među najozbiljnijim kandidatima da popune praznu fotelju

Pre nekoliko dana je Partizanov potpredsednik Vojislav Nedić najavio da će uprava crno-belih uskoro promovisati novog sportskog direktora i navijačima obećao ozbiljniji prelazni rok od onog koji je obavljen letos.

Izabrane vesti

Prvo obećanje bi uskoro moglo da bude ispunjeno pošto se krug kandidata sužava i nekoliko imena je postalo opcija. Tako današnji Sport u prvi plan ističe nekadašnjeg bombardera iz Pljevalja Damira Čakara. On je navodno jedan od najozbiljnijih kandidata za funkciju sportskog direktora. Čakar je u dva mandata nosio dres Partizana i ukupno u klubu u Humske proveo pet sezona. Bio je deo one generacije koja je prvi put izborila plasman u Ligu šampiona, a karijeru je završio 2008. godine u Mogrenu. Prošle zime je bio jedan od kandidata za sportskog direktora Novog Pazara, ali do sraadnje nije došlo.

Međutim, Čakar nije jedino rešenje Partizanove uprave za fotelju koja je upražnjenja već godinu dana, od odlaska Dragana Ćirića. Jedna od želja Partizanovih čelnika je i nekadašnji miljenik Grobara, a danas uspešan menadžer Mateja Kežman. On je imao sličnu ulogu u Vojvodini kada je bio savetnik tadašnjeg predsednika Balše Butorovića. Kasnije je postao menadžer nekim od najtalentovanijih igrača iz Vošinog tima poput Sergeja Milinković Savića.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMateja KežmanDamir Čakar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara