"Pobednička ekipa Partizana"
"Pobednička ekipa Partizana"

Partizanova deca osvojila turnir bez primljenog gola: Lazar Mićić oduševio skauta Čelsija (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.06.14. | 15:54

Crno-beli pobednici turnira Poljski kup 2014.

Pobednička ekipa PartizanaPartizan ne mora da brine za budućnost. Stotinu puta ponovljena rečenica, bazirana na trendu promocije talenata iz sopstvene škole, dobila je potvrdu na osnovu vesti iz Poljske, odakle stiže aber da je dečurlija crno-belih osvojila peto izdanje turnira Poljski kup 2014. igranom u gradu Uniov.

Ekipa trenera Zorana Kraljevića, za koju igraju momcri rođeni 2003. je u finalu ubedljivo savladala selekciju logalne regije pod nazivom ESMS, koja je i organizovala takmičenje – 6:0. A podatak za diku ljudi iz Humskoj 1 predstavlja činjenica da su na trodnevnom turniru do pehara stigli bez primljenog gola, pošto su prethodno savladali italijansku Atalantu (2:0), Viđev iz Lođa (2:0) i Šturm iz Graca (1:0).

Izabrane vesti

Lazar Mićić (krajnje desno) sa trofejom za najboljeg igrača turniraKako prenosi sajt Partizana, na turniru je učestvovalo 20 ekipa iz Nemačke, Engleske, Italije, Češke i Austrije, a osim ekipnog trofeja, crno-beli su doneli još jedno priznanje, pošto je za najboljeg igrača turnira proglašen Lazar Mićić.
Kao nagradu je dobio Zlatnu kopačku na predlgo i opšte oduševljenje glavnog skauta Čelsija za Istočnu Evropu“, navodi sajt crno-belih.

Pobednički pozdrav crno-belih mališanaBoje Partizana na ovom turniru branili su: Marko Čermelj (kapiten), David Šefik, Bojan Adžić, Lazar Mićić, Velimir Ilić, Boro Erić, Aleksej Golijanin, Veljko Janković, Luka Cvetićanin, Kosta Zečević, Marko Milovanović i Joca Damjanović.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanLazar Mićić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara