"Saša Ilić i Predrag Ćulibrk"
"Saša Ilić i Predrag Ćulibrk"

Partizanu 140.700.000 dinara od Telekoma!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.03.15. | 15:30

"Ovo je veliki dan za Partizan. Veliko mi je zadovoljstvo što se dva šampionska tima susreću za ovim stolom, bez obzira na različite navijačke sklonosti. Pregovori su trajali više sedmica", rekao je potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić

Saša Ilić i Predrag Ćulibrk

Fudbalski klub Partizan potpisao je ugovor sa novim generalnim sponzorom, kompanijom "Telekom Srbija", koji će početi da se primenjuje od 1. aprila ove godine i trajaće do 31. decembra 2016. godine. To praktično znači da će srpski vicešampion dobiti finansijsku injekciju od 1.172.500 evra (58.625 evra mesečno prim. aut.).

Izabrane vesti

Generalni direktor "Telekom Srbija" Predrag Ćulibrk ubeđen je da će ime kompanije na grudima dati podstrek igračima Partizana za rezultate u budućnosti.
"Ugovor će početi da se primenjuje 1. aprila, a trajaće do 31. decembra 2016. Iznos je 6.666.666 mesečno, a ukupno 140.700.000 dinara do isteka ugovora. Ovim Telekom Srbija pokazuje da ostaje prvižena sportu u Srbiji, naročito klupskom. Ubeđeni smo da će fudbaleri Partizana ponosno da nose naše ime na grudima i da će im to biti podstrek za buduće rezultate. Mi smo uspeli teškoj 2014. godini uspeli da povećamo prihode za 0,6 odsto i dobit za deset odsto u odnosu na 2013. To je pokazatelj poverenja naših korisnika, a verujemo da ćemo ovim činom to poverenje još više da učvrstimo. Iako je poznato da sam zvezdaš, moram da vodim računa o interesima kompanije i zato je došlo do ovog ugovora", rekao je Ćulibrk.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura samo je stavio paraf na ugovor i nije ništa govorio, ali se javnosti obratio potpredsednik Partizana Milorad Vučelić.
"Ovo je veliki dan za Partizan. Veliko mi je zadovoljstvo što se dva šampionska tima susreću za ovim stolom, bez obzira na različite navijačke sklonosti.  Pregovori su trajali više sedmica. Znate da imamo orijentaciju ka evropskim takmičenjima i zato ovako jedan moćan sponzor nam pomaže u osvajanju titule i kupa. Ovo je pokazatelj da Zoran Popović ispunjava obećanja sa Izborne skupštine. A želim da zahvalim i našem marketinškom timu koji je imao značaja u pregovorima koje smo vodili", rekao je Vučelić.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Telekom SrbijaSuperligaSrbijaFK PartizanEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara