"Petar Orlandić u duelu sa Estebanom Kambijasom"
"Petar Orlandić u duelu sa Estebanom Kambijasom"

Pasijensija testira Orlandića

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.11.17. | 12:30

Crnogorski napadač ima priliku da se izbori za veću minutažu protiv prvoligaša

Petar Orlandić u duelu sa Estebanom Kambijasom

Unijao Madeira i Belenenses ukrštaju koplja u okviru prvog kola grupne faze Liga kupa Portugalije. Domaćinu ne cvetaju ruže u drugoligaškoj konkurenciji, dok ni gost ne može da se pohvali dobrim rezultatima u Primeiri.

Izabrane vesti

Unionisti dosta zavise od svog stadiona, na kome uglavnom beleže pozitivne rezultate. Na poslednjih 15 duela kod kuće ostvarili su osam pobeda, četiri remija i tri poraza, dok je u gostima potpuno drugačija slika. Minulog vikenda poraženi su u gradskom derbiju od Madeire 2:1, na strani, a jedini gol za žuto-plave delo je bivšeg napadača Crvene zvezde Petra Orlandića. Stasiti Crnogorac stigao je do drugog gola za Unioniste na petoj utakmici, a danas će imati priliku da se dodatno dokaže svom treneru protiv prvoligaške ekipe na čijoj klupi sedi Domingos Pasijensija, koji je u karijeri trenirao Bragu, Sporting, Kajzeri, APOEL...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:00 4141 PORLK U. Madeira - Belenenses kmb 1X&0-2 1,83

Što se tiče Belenensesa, on je vezao dva poraza u prvenstvu, a na prethodnih pet mečeva u svim takmičenjima pretrpeo je četiri neupeha. Posebno je bio iznenađujuć onaj za vikend od Čavesa usred Lisabona. Pasijensija neće moći da računa na trojicu standardnih igrača na Madeiri, a pitanje je i da li mu je važnije da u petak proba da ostane neporažen u prvenstvu, kada gostuje Sportingu.

PORTIGALIJA, LIGA KUP - GRUPNA FAZA

Utorak
17.00: (2,75) Uniao Madeira (2,75) Belenenses (2,85)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: MN Press)


tagovi

BelenensesDomingoš PasijensijaEvropaLiga kup PortugalaPetar OrlandićPortugalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara