PATRIOTSKI TIKET: Da se naši raspucaju!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.08.18. | 14:06

Verujete u efikasnost srpskih timova u večerašnjim mečevima?

Crvena zvezda je odradila posao kao što se očekivalo, a danas svim silama navijamo za srpske predstavnike u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

U pitanju su Partizan, Radnički iz Niša i Spartak iz Subotice, koji će pokušati da se domognu treće faze kvalifikacija drugog po kvalitetu klupskog takmičenja na Starom kontinentu.

Izabrane vesti

Crno-beli su u Beogradu slavili protiv Trakija rezultatom 1:0, Spartak je bio još ubedljiviji protiv Sparte na Karađorđu (2:0), dok Radnički iz Niša protiv Makabija na Čairu mora da juri 0:2 iz prve utakmice u Tel Avivu.

Ukoliko verujete da će svi naši timovi biti efikasni danas, tačnije da će proći igra tim2 2+ na meču Trakai - Partizan, zatim tim2 1+ na meču Sparta Prag - Spartak, odnosno tim1 2+ na utakmici Radnički Niš - Makabi, to možete i da naplatite.

Ukupna kvota u redovnoj ponudi za ove mečeve bila bi 12,82, a samo u kladionici MOZZART ovaj tiket možete da odigrate sa kvotom 15,00!

Ukoliko želite da odigrate ovaj tiket, dovoljno je da operateru na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu do večeras u 18.00 kažete da želite da odigrate Tiket 02.


tagovi

patriotski tiketklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara