"patriotski tiket"
"patriotski tiket"

PATRIOTSKI TIKET: Nikad ne otpisuj srpsku košarku - Zvezda i Partizan za kvotu 20,0!

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.12.17. | 12:10

Morali bi da prevaziđu sebe, ali nije ni to nemoguće

patriotski tiket

Partizan je zvanično ispustio šansu da prođe grupnu fazu Evrokupa, dok je Crvena zvezda u sasvim drugačijem ritmu posle pobeda na gostovanjima kod Reala i Valensija, te Efesa u Beogradu. Baš zbog toga rasterećena putuje na noge aktuelnom šampionu Evrope Fenerbahčeu.

Izabrane vesti

Ovaj put dakle i crno i crveno-beli sasvim rasterećeni u evropskim utakmicama. A to ume da bude dobra stvar kad si u ulozi autsajdera što sada jeste slučaj posebno u Zvezdinom slučaju. Dvojka u Istanbulu vredi čak 5,50! Kec na Partizan u Beogradu - 2,70 naspram kvote 1,55 na pobedu Limoža.

Ako žele pobede večiti beogradski rivali moraće da prevaziđu sebe. Dešava se. Posebno kad Srbi zaigraju košarku. Ma koliko da situacija ne izgleda optimistično. Pa ako mislite da izneđanja mogu da se dogode i večeras probajte i da unovčite veru u srpsku košarku 

Kombinacija pobeda Zvezde i Partizana u uobičajenim okolnostima bi vam donela kvotu 16,2, ali MOZZART danas diže lestvicu na okruglo 20,0!

Da biste odigrali ovaj tiket dovoljno je da na bilo kom MOZZARTOVOM uplatno-isplatnom mestu kažete operateru da želite da odigrate Patriotski tiket 01.


tagovi

Evroligapatriotski tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara