"Darko Micevski u duelu sa Stefanom Vukmirovićem"
"Darko Micevski u duelu sa Stefanom Vukmirovićem"

Pazarci računaju: Sad kreće naša serija, do Partizana sedam bodova

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.10.16. | 17:44

Vezista Darko Micevski, uz Envera Alivodića, jedini odigrao svaki minut za Novi Pazar u aktuelnom prvenstvu

Darko Micevski u duelu sa Stefanom VukmirovićemSvanulo je i Novom Pazaru. Mračni period kraj Jošanice završen je u nedelju, kad je na Gradskom stadionu savladan niški Radnički, čime je prekinut jednoipomesečni niz od čak sedam superligaških utakmica bez pobede.

Po svim parametrima, trebalo bi to da bude najava drugog, znatno povoljnijeg za ekipu novog trenera Zorana Govedarice, jer iskusan tim, sastavljen od - za naše prilike - prevejanih igrača, poimence zaslužuje bolju poziciju od trenutnog 11. mesta.
Sezonu smo počeli lepo, skupili sedam bodova u prva tri kola, a onda je nastala kriza rezultata. Ne znam čime je izazvana, jer smo dsobro igrali. Nemam objašnjenje za naša posrtanja, nije nas htelo. Daleko od toga da smo igrali loše, stvarali smo prilike, samo ih nismo korisitli. Usput smo se naprimali smešnih golova. Nema tu konkretnog krivca, ekipa smo i kad gubimo i kad dobijamo, ali je bitno da smo ovim trijumfom podigli raspoloženje u klubu i omogućili sebi rad u lepšem ambijentu tokom pauze“, komentariše za MOZZART Sport Darko Micevski (24), zadnji vezni Novog Pazara.

Izabrane vesti

Momak iz Skoplja uživa status jednog od ključnih igrača plavih, jer je uz kapitena Envera Alivodića jedini proveo svaki minut na terenu u aktuelnom prvenstvu.
To je, valjda, pokazatelj da su ljudi u klubu zadovoljni mojim igrama i ponašanjem. Promena trenera nije uticala na moju poziciju, sa prethodnim šefom Zoranom Marićem imao sam izvanredan odnos, kod novog Zorana Govedarice takođe igram. Slušam šta mi se kažem, odradim svoj posao, uveren da je to najbolji način da se opstane u ovom poslu“.

Na meču sa Crvenom zvezdomSa takvim stavom nekadašnji prvotimac OFK Beograda je stekao simpatije Pazaraca.
Pre nego što sam došao ovde slušao sam priče kako grad živi za fudbal, a onda sam se uverio na licu mesta da su one istinite. Ceo grad voli ovaj sport, gleda na igrače posebnim očima, a oni koji se bore, daju bezuslovno sve od sebe imaju specijano mesto. Valjda zato za ovih osam meseci nisam imao ni najmanji problem. Naprotiv“.

Sa Alivodićem, strelcom četiri prvenstvena gola, Slavkom Marićem, Miljanom Mutavdžićem, Irfanom Vusljaninon... Pazarci gaje ambicije o proboju u gornji deo tabele.
Posle pobede nad Radnilčkim, koja se od nas zahtevala po svaku cenu, verujem da sledi serija dobrih rezultata. U narednom kolu gostujemo u Surdulici, nije nerealno da uzmemo bod ili tri. Potom imamo dve utakmice kod kuće, daćemo sve od sebe da uzmemo što više bodova protiv Napretka i Bačke, jer odmah zatm odlazimo na dva možda i najteža gostovnaja u ligi, Partizanu i Vojvodini, pa bi bilo dobro da u pomenute mečeve uđemo mirnije glave“, napomenuo je Darko Micevski, uz nadu da će do kraja godine, kad mu ističe ugovor sa Novim Pazarom, zadržati trend maksimalnog boravka na terenu i kao takav možda osigurati transfer u neki od evropskih klubova.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Darko MicevskiNovi PazarSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara