Lukaš Fabijanski
Lukaš Fabijanski

Pelegrini zida odbranu, stižu golman i štoper za 38.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.06.18. | 15:35

Stvara se jedan novi Vest Hem..

Novu eru sa Čileancem Manuelom Pelegrinijem na klupi Vest Hem je otpočeo potpunom rekonstrukcijom, a kao što se kuća zida od temelja i novi tim se pravi od odbrane.

Rajan Frderiks, desni bek, jedan od najboljih fudbalera Fulama, već je potpisao ugovor sa Čekićarima kao slobodan igrač, a naredna dva dolaska biće kupovina štopera i golmana i to dva skupa transfera.

Izabrane vesti

Isa Diop, mladi reprezentativac Francuske, na korak je od medicinskih pregleda nakon što je njegov klub Tuluz prihvatio čak 30.000.000 evra tešku ponudu iz Londona. Talentovani štoper će večeras doputovati na lekarske preglede u prestonicu Ujedinjenog Kraljevstva, a Vest Hemu sigurno imponuje i podatak da je pobedio konkurenciju Monaka, Marselja, Lajpciga i Sevilje koji su takođe želeli Diopa.

I to nije kraj šoping ture. Majicu Vest Hema trebalo bi uskoro da obuče i Lukaš Fabijanski. Poljski golman, koji se nalazi na Mundijalu u Rusiji, napustiće Svonsi koji je ispao iz Premijer lige, a prema informacijama londonskih medija, Čekićari će za njegov dolazak uplatiti obeštećenje od 8.000.000 evra.

To istovremeno znači i da su Džou Hartu dani u Londonu odbrojani i da će ovog leta morati da traži novi klub pošto mu je istekla pozajmica iz Mančester Sitija.

Foto: Action Images   


tagovi

Lukaš FabijanskiIsa DiopLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara