Aleksandar Pejović i Nemanja Nikolić
Aleksandar Pejović i Nemanja Nikolić

Penaldžija Pejović ne igra protiv Partizana

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.04.19. | 19:30

Problemi za Mladost

Mladost dolazi na megdan Partizanu bez najboljeg igrača. U jednoj od presudnih utakmica za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, trener Nenad Milovanović neće moći da računa na Aleksandra Pejovića, koji je u dosadašnjem toku sezone dao čak 13 golova za superligaša iz Lučana.

Od tih 13, čak 12 je palo sa penala (11 u prvenstvu i jedan u Kupu Srbije), što je svakako hendipek situacija za goste. Ne toliko zbog eventualnog kaznenog udarca u njihovu korist, koliko zbog činjenice da je reč o iskusnom vezisti, koji troši već treću sezonu u ekipi iz Dragačeva.

Izabrane vesti

Razlog izostanka Pejovića su žuti kartoni. U prethodnom kolu, kad je sa dva udarca sa bele tačke slomio otpor Vojvodine (3:1), zaradio je osmu javnu opomenu, pa mu sleduje automatska suspenzija. Samim tim, padaju i akcije Lučanaca da nešto veliko mogu da naprave u Humskoj.
Očekuje nas veoma teška utakmica protiv kvalitetne ekipe Partizana. Ostvarili smo primarni cilj u prvenstvu, izborivši plasman u plej-of, tako da idemo da igramo rasterećeno, uživamo u utakmici. Imamo značajnih kadrovskih problema zbog izostanka Pejovića, ali mislim da igrači nemaju čega da se plaše. Trebalo bi da odigraju rasterećeno, kao i prethodne tri utakmice u plej-ofu“, predočio je Goran Stanić, pomoćni trener Mladost.

Susret Partizan – Mladost igra se u sredu od 18 časova, uz direktan prenos na TV Arenasport 1 i O2.

FOTO: Star sport

 


tagovi

Aleksandar PejovićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara