""
""

Pirlo počeo pregovore sa Totenhemom?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.13. | 15:03

Tvrdi proslavljeni italijanski fudbaler Đanluka Vijali u izjavi za ostrvske medije

Mnogo se u prethodnih dana spekulisalo o pucanju veza na relaciji Juventus – Andrea Pirlo. Tačnije o tretmanu iskusnog veziste kod trenera Antonija Kontea. Strateg Stare dame je počeo sve češće da menja Pirla, što se sjajnom plejmejkeru nimalo ne dopada, a u jednom meču je čak bio preseljen na klupu za rezerve.

Izabrane vesti

S obzirom da Pirlu ugovor sa Juventusom ističe na kraju sezone i da još nema naznaka o produženju ugovora (Juventus navodno čeka februar), pojavile su se glasine da će sigurno napustiti klub, kao i da bi mogao da se preseli u Premijer ligu, iako je Pirla teško zamisliti u Engleskoj.

Potvrda ovih spekulacija je danas stigla od legendarnog Đanluke Vijalija, koji je otkrio da je Pirlo počeo pregovore sa Totenhemom?!
„Postoje kontakti između Pirla i Totenhema oko saradnje za narednu sezonu“, otkrio je Vijali.

Totenhem je minulog leta doveo veliki broj kvalitetnih pojačanja, ali klasičnog plejmejkera nisu, iako je Andre Viljaš Boaš insistirao na tome, jer Totenhemu takav igrač fali još od odlaska Luke Modrića. Pirlo se uklapa u taj profil igrača, a bez obzira na njegove pozne igračke godine, bio bi dobra opcija jer ne bi morali da plaćaju obeštečenje za njega.

Pirlo ima pravo da započne pregovore već u januaru bez dozvole Juventusa i da potpiše predugovor sa zainteresovanim klubom.

(FOTO: Action images)


tagovi

Andrea PirloĐanluka VijaliEngleskaEvropaItalijaJuventusPremijer ligaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara