""
""

Piskavac: Moramo da „overimo“ pobedu protiv Zvezde, ali OFK Beograd je pokazao da će biti hit proleća

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.03.16. | 09:17

"Naravno da će nam puno značiti da prođemo u sledeću rundu, međutim, značiće nam i ako odigramo na gol više, za naše navijače", kaže Stamenković

Jedna od utakmica četvrtfinala Kupa Srbije odigraće se u Čačku gde će Borac u sredu od 14 časova dočekati OFK Beograd.

Izabrane vesti

Po plasmanu u Superligi domaći sastav je favorit, a uz to je eliminisao i Crvenu zvezdu u osmini finala. Ipak, to mišljenje ne deli i trener Zebri Ljubiša Stamenković, koji za MOZZART Sport ističe da su utakmice kupa uvek neizvesne.
"U Kupu nema favorita, naročito jer je OFK Beograd pokazao da će biti hit proleća. Borac, sa druge strane, mora da overi pobedu protiv Zvezde, ali nam neće biti lako. Naravno da će nam puno značiti da prođemo u sledeću rundu, međutim, značiće nam i ako odigramo na gol više, za naše navijače", kaže Stamenković.

Da li kompletni ulazite u duel sa Romantičarima?
"Svi igrači su zdravi, svi su u kombinaciji, ali ovaj Borac je novi u odnosu na jesenji deo sezone. Otišlo je više prvotimaca i mi moramo da istovremeno pravimo igru i jurimo rezultat. Nadamo se da ćemo u trećoj zvaničnoj utakmici u ovoj godini biti na još višem nivou i da ćemo proći u narednu rundu", zaključio je Stamenković.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

SuperligaSrbijaOFK BeogradLjubiša StamenkovićKup SrbijeBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara