Pljušte povrede, Liverpul u sve većim problemima pred Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.10.18. | 20:55

Jirgen Klop nema predstavu na koga će moći da računa

Džejms Milner se oporavio pre nego što se očekivalo i biće spreman za duel Liveprula sa Crvenom zvezdom naredne nedelje u trećem kolu Lige šampiona, ali tu dobru vest za Jirgena Klopa je pokrila gomila loših…

Svakodnevdno iz reprezentativnih kampova širom sveta stižu loše vesti za Liverpul i Klopa. Probleme sa povredama imaju Sadio Mane, Mohamed Salah, Virdžil van Dajk, Nabi Keita… Povrede su takve prirode da bi Klop možda mogao da računa sve pomenute, ali možda ni na jednog.

Izabrane vesti

Mohamed Salah se povredio pre nekoliko dana u meču sa Svazilednom zbog čega je propustio današnji meč sa istim rivalom. U pitanju je istegnuće mišića i Salah će po povratku u Englesku odraditi detaljnije preglede i analize posle kojih će se znati da li će biti na raspolaganju Klopu za duel sa Hadersfildom za vikend, a potom i sa Zvezdom.

Virdžil van Dajk ima dva polomljena rebra, ali je u takvom stanju igrao za Redse prethodne dve nedelje?! To je otkrio holandski selektor Ronald Kuman koji je bio šokiran takvim tretmanom njegovog reprezentativca u klubu.
“Igrao je sa dva polomljena rebra i konstantno su mu ubrizgavali injekcije. Nisam hteo da rizikujem protiv Belgije sa njim. Verujem da će igrati za vikend”, rekao je Kuman.

Sadio Mane je sinoć polomio palac šake igrajući za Senegal i tek posle povratka na Ostrvo će se znati koliko ga pauza očekuje, ali za njega su najveće šanse da će propustiti duele sa Hadersfildom i Crvenom zvezdom.

Na kraju, danas se povredio i veszita Nabi Keita. Skupoceno pojačanje Liverpula je povredilo mišić igrajući za reprezentaciju Gvineje i morao je da napusti teren na nosilima. I kod njega će morati da budu urađeni detaljniji pregledi, ali poslednje prognoze glase da su veće šanse da ne igra, nego da igra protiv Hadersfilda i Zvezde.

Nimalo prjatna situacija za Jirgena Klopa

(FOTO: Action images)


tagovi

Nabi KeitaSadio ManeMohamed SalahVirdžil van Dajk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara