""
""

PLS: Dinamo na pragu opstanka, Slogi se ozbiljno drma mesto, Sloboda se probudila

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.05.16. | 18:59

BSK Borča i Proleter su u direktnom okršaju odigrali 1:1

Vranje u transu – Dinamo je pred opstankom u Prvoj ligi Srbije. Posle trijumfa nad Sinđelićem i BSK Borčom fudbaleri Dinama trijumfovali su i u meč u sa Bežanijom i to minimalnim rezultatom – 1:0.

Izabrane vesti

Time su igrači tima sa samog juga Srbije stigli na prag ostanka u Drugoj ligi, posebno ako se uzme da je Donji Srem doživeo poraz od Kolubare na svom terenu identičnim rezultatom. Ali, da će situacija u poslednja dva kola biti izuzetno napeta govori i to da je Sloboda u Užicu sa 1:0 savladala Slogu iz Petrovca na Mlavi, što znači da je Sloboda prišla Donjem Sremu na identičan broj bodova (po 31), uz dva boda zaostatka u odnosu upravo na Slogu, koja je u mirnim vodama. Dinamo iz Vranja sada ima 37 bodova, šest više od timova na vrhu tabele u zoni ispadanja.

Na vrhu nije bilo iznenađenja. Napredak je na svom terenu slavio protiv Sinđelića sa 1:0, a jedini strelac na meču bio je Sekidika.

Drugoplasirana Bačka Palanka je kao gost odigrala 2:2 u najefikasnijem meču 28. kola, ali kako je plasman u Superligu odavno osiguran, ovaj remi neće imati nikakve posledice. 

BSK Borča i Proleter su u direktnom okršaju odigrali 1:1.

PRVA LIGA SRBIJE – 28. KOLO

Subota:

Čelarevo – Radnički Kragujevac 2:0 (2:0)
Inđija – Bačka Palanka 2:2 (1:2)
Donji Srem – Kolubara 0:1 (0:0)
Loznica – Zemun 1:1 (0:0)
Sloboda Užice – Sloga Petrovac na Mlavi 1:0 (0:0)
Napredak – Sinđelić 1:0 (0:0)
Proleter Novi Sad – BSK Borča 1:1 (1:1)
Dinamo Vranje – Bežanija 1:0 (1:0)

(FOTO: www.srbijasport.net)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara