"Milan Jokić"
"Milan Jokić"

Pobuna mladih snaga: Jokić i Karaklajić tužili Zvezdu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.12.14. | 12:15

Želja je jasna - da u januaru postanu slobodni igrači

Milan Jokić

Nepisano pravilo kaže da pred početak svakog prelaznog roka u Crvenoj zvezdi nastane prava pobuna igra, koja najčešće kulminira tužbom sa zahtevom za raskidanje saradnje. Putem brojnih prethodnika koji su sudskim putem tražili prekid ugovora krenuli su i mladi igrači aktuelnog šampiona Srbije - Milan Jokić i Nikola Karaklajić, koji žele da u već u januaru budu slobodni igrači. 

Izabrane vesti

Prema saznanjima do kojih je došao Sport, procena 19-godišnjih momaka je da klub ne računa ozbiljno na njih u narednom periodu, te su putem Arbitražne komisije FSS-a pre nekoliko dana pokrenuli postupak. 

Dvojica igrača su tokom leta bila priključena prvom timu tokom prvog dela priprema u Sloveniji, ali su vrlo brzo sklonjeni u stranu. Tačnije, trener Nenad Lalatović doneo je odluku da je bolje da Jokića i Karaklajića pošalje na pozajmice u Kolubaru, odnosno Sinđelić, što je samo dodatno podstaklo igrače da krenu putem kojim se sve češće ide na Marakani. 

S obzirom da imaju važeće ugovore, koji nisu isplaćeni u optimalnom roku, očekuje se da vrlo brzo dobiju "čiste papire", kao i njihovi brojni prethodnici: Dimitrijević, Mladenović, Mirić, Mijailović, Janković...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaMilan JokićNikola KaraklajićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara