""
""

Počela era novih Realovih mađioničara: Sebaljos je tu, ali Bernabeu čeka novu „desetku“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.17. | 14:53

Izgleda da predsednik Kraljevskog kluba sprema megapojačanje u finišu prelaznog roka

Erea novih Realovih mađioničara je zvanično započela. Tako je na predstavljanju Danija Sebaljosa predsednik Kraljevskog kluba Florentino Perez opisao dosadašnjeg igrača Betisa, koji je stavio paraf na šestogodišnji ugovor sa prvakom Evrope.

Izabrane vesti

Betisu je na ime obeštećenja pripalo 16.500.000 evra, dok je supertalentovani vezista zadužio dres sa brojem 24. To znači da je čuvena Realova „desetka“ još uvek upražnjena i da čeka novog vlasnika, što samo nagoveštava da je Perez čuva za neko megapojačanje u završnici prelaznog roka.
„Sebaljos će nam pomoći da svorimo nove iluzioniste, jer je mlad igrač blistave sadašnjosti, a biće i važan stub kluba u budućnosti. Ovo je mesto gde ukoliko želite da uspete morate da pružite sve od sebe. Ponosni smo što je izabrao ovaj klub i znamo da će navijači biti uz njega. Ovde počinje njegov san, izabrao je ovaj grb i ima odgovorsnost da ga brani do poslednjeg trenutka“, rekao je Perez.

Oduševljenje nije krio ni igrač koji je za prvi tim Betisa debitovao u aprilu 2014. godine.
Nikada nisam imao nijednu sumnju i znao sam gde želim da budem kada me je predsednik kontaktirao. Postao sam deo najvećeg kluba na svetu, nadam se da ću nositi ovaj dres dugi niz godina“, rekao je mladi igrač.

Promociju odličnog veziste ispratilo je nekoliko hiljada navijača na tribinama Santijago Bernabeua.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraEvropaDani Sebaljos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara