"Simeone"
"Simeone"

Počele igre u Milanu, Čolo krenuo jako: Potcenjuju nas! Nosim na leđima 113 godina tereta

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.05.16. | 16:58

Trener Atletika kaže da je ključ zaustavljanje Kazemira, Tores poručio da će da „pogine“ za trofej Lige šampiona

SimeoneTrener madridskog Atletika Dijego Simeone, uoči meča sa Realom u finalu Lige šampiona, izjavio je da će bitka na sredini terena odlučiti pobednika.

Jorgandžije iz trećeg pokušaja jure svoju prvu titulu prvaka Starog kontinenta, dok će ispred sebe imati najuspešniji klub sa čak deser trofeja.
Utakmica će biti puna tenzije, naročito na početku. Mislim da je Kazemiro ključan u sredini Reala, posebno u odbrani, jer pomaže ekipi da brzo povrati posed lopte. Verujem da će na tom delu terena biti odlučen pobednik. Sviđa mi se što na leđima nosim teret star 113 godina bez trofeja Lige šampiona, volim pritisak“, rekao je Simeone na konferenciji za medije u Milanu.

Izabrane vesti

Temperamentni argentinski stručnjak osvrnuo se i na kritike da njegov tim ne igra ataktivan fudbal.
Ljudi koji tako razmišljaju potcenjuju ono što radimo. A mi na svakom meču idemo na pobedu, uvek napadamo, dajemo golove. Bilo je teško da se probijemo dovde, jer su Barselona i Bajern (Atletiko ih eliminisao u minule dve runde) najbolji timovi na svetu, uz Real. Mnogo smo se istrošili i na Nou Kampu i u Minhenu, ali smo na oba stadiona našli način da postignemo po gol. Pokazali smo visok stepen inteligencije da rešimo mečeve u našu korist. Naravno, to nam ne garantuje da ćemo dobiti i Real, ali nas je dovelo do Reala“, dodao je Simeone.

ToresSutrašnji meč imaće poseban značaj za Fernanda Toresa, poniklog u Atletiku, koji mašta o trofeju protiv ljutog gradskog rivala.
Osvajao sam trofeje sa Čelsijem, reprezentacijom Španije, ali ovo je nešto drugačije. O ovome sam sanjao kao dečak, jedva čekam da počne utakmica. Moramo da budemo ujedinjeni, da „ginemo“, jer samo tako možemo do uspeha“, poručio je Tores.

GabiKapiten Atletika Gabi rekao je da je pred njegovom ekipom najvažniji meč u životu.
Oduvek smo imali velike snove, a sutra je ogroman dan za nas. Jedan meč nas deli od titule i siguran sam da ćemo se radovati“, zaključio je Gabi.

Utakmica između Reala i Atletika igra se sutra od 20.45 sati na San Siru, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraLiga šampionaGabiFernando ToresEvropaDijego SimeoneAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara