Keita Balde
Keita Balde

Počeli pregovori - Keita pre Modrića u Interu

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.08.18. | 08:25

Nerazuri ponudili trampu Monaku za nekadašnjeg napadača Lacija

Nije tajna da je posle neuspeha sa Arturom Vidalom (završio u Barseloni) glavna meta Intera u letnjem prelaznom roku najbolji fudbaler minulog Svetskog prvenstva Luka Modrić. Međutim, Nerazuri paralelno rade i na pojačanju u samom napadu i to na krilnoj poziciji, a želja je ponovo Keita Balde Diao.

Kažemo ponovo, jer je Seneglac bio na korak od Meace i prošlog leta, ali je na kraju za 30.000.000 evra ipak prešao iz Lacija u Monako.

Izabrane vesti

Đanluka di Marcio, novinar Skaj sport Italije i tamošnji transfer ekspert, objavio je kasno sinoć vest da je milanski klub ponovo načinio konkretne korake kako bi se dočepao bivšeg napadača Lacija. 

Plan sportskog direktora Nerazura Pjera Auzilija je da ponudi Kneževima direktnu trampu igrača za igrača. Tako bi se Keita preselio u Milano, a u suprotnom smeru bi otišao Antonio Kandreva, čiju bi poziciju na desnoj strani napada zauzeo upravo Balde.    

Isti izvor navodi i da su sve tri strane u pregovorima, ali da još uvek nedostaje zeleno svetlo i da nikakav konačni dogovor nije postignut. Ali, što je najvažnije, postoji obostrana želja za sporazumom posle kojeg bi se Balde preselio u Inter. 

Senegalac je prošle godine postigao osam golova na 33 nastupa za Kneževe u svim takmičenjima.

Foto: Action Images


tagovi

Balde KeitaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara