""
""

Počinje serija za treće mesto u KLS-u i direktan plasman u ABA ligu

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.06.16. | 12:22

“Umorni smo, ali nema predaje”, kaže Slobodan Klipa, trener FMP-a pred gostovanje Mega Leksu

U seriji koja će se igrati za treće mesto u Košarkaškoj ligi Srbije Mega Leks je favorit u odnosu na FMP. Trener tima iz Železnika, Slobodan Klipa, u razgovoru za MOZZART Sport, ipak, podvlači da će njegova ekipa biti silno motivisana.
Bez obzira na sve probleme naši igrači će pokazati karakter. Borićemo se za svaku loptu mada su košarkaši umorni, ispovređivani, jednostavno, nismo u dobrom stanju. Ovaj ritam utakmica nam ne odgovara, ali nećemo se predavati. Iskoristićemo svaku šansu da dobijemo neki meč u seriji”, kaže trener FMP-a Slobodan Klipa.

Iz Mega Leksa napominju da je osvajanje treće pozicije i plasman u ABA ligu za njih imperativ?
“I nama je jasno da je Megi ovo veoma bitna serija. Takođe, da su bolji i iskusniji sastav, fenomenalno vođeni…Da su osvojili Kup Radivoja Koraća, igrali finale Jadrana, da jednostavno imaju sjajnu sezonu, ali pokazaćemo da imamo tim koji se bori i koji će iskoristiti  sve  ukazane prilike”.

Izabrane vesti

U finalnoj seriji igraju Zvezda i Partizan. Kome dajete veće šanse?
Crveno-beli su favoriti što su pokazali i u prvoj utakmici. Zvezdi dajem veće šanse, odmorniji su ušli u seriju, ali  crno-beli igraju čvrsto. Mislim da se serija neće završiti rezultatom 3:0 za Zvezdu”, zaključio je Slobodan Klipa.

Prva utakmica serije Mega Leks - FMP igra se u subotu od 20 sati. Kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: Star sport)


tagovi

Slobodan KlipaKLSJadranska ligaFMP Železnik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara