""
""

Počo uzeo 44.000.000 evra i moli da se vrati u Napoli

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.12.17. | 14:51

Argentinac želi da završi karijeru u Napulju, ali to nije dovoljno...

Bio je idol Napolitanaca. Počeo je karijeru u Napulju kada se klub sa San Paola vratio u Seriju A i kada je krenuo oporavak posrnulog velikana. U Napulju je proveo pet nezaboravnih godina, bio član one sjajne Macarijeve generacije i čudesnog trilinga sa Kavanijem i Hamšikom. I onda je rešio da ode…

Izabrane vesti

Pogađate, reč je o Ezekijelu Laveciju!

Pet godina posle odlaska iz Napolija, popularni Počo čeli da se vrati podno Vezuva i da tamo završi karijeru. Lokalni mediji u Napulju otkrivaju da se Laveci nudi Napoliju i da želi da se vrati već na imu.

Klub je napustio u leto 2012. godine kada nije mogao da odoli bogatoj ponudi Pari Sen Žermena vrednoj 5.000.000 evra po sezoni za petogodišnji ugovor. Napoli nije mogao da mu ponudi toliko… A onda je posle četiri sezone iz istog razloga napustio Pari Sen Žermen i potpisao astronomski ugovor u kineskom Hebeju. Kinezi su mu isplatili neverovatnih 22.000.000 evra po sezoni za dvogodišnji ugovor koji ističe za dvadesetak dana. Pošto je inkasirao monstruoznih 44.000.000 evra u Kini, Laveci je rešio da se vrati u Evropu, u svoj Napulj.

Iako mu Kinezi nude novi ugovor posle čudesne sezone u kojoj je postigao 20 golova i imao 19 asistencija na 27 prvenstvenih mečeva, Laveci je procenio da je zaradio dovoljno i da opet želi da igra fudbal za svoju dušu.

Laveciju se sviđa kako igra Sarijev Napoli, vidi sebe u tom projektu, ali je pitanje da li Sari i De Laurentis vide njega tamo. Sari ima Insinjea, Kaljehona i Mertensa na pozicijama u napadu, želi i Verdija iz Bolonje tako da za Lavecija ne bi bilo mnogo prostora. A pride je De Laurentis poznat kao čovek koji ne voli da vraća bivše igrača i uglavnom sa njima ne ostaje u dobrim odnosima…

Laveci ima 32 godina, može još mnogo da pruži, ali njegova želja nije dovoljna. Ljubav mora da bude obostrana.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ezekijel LaveciItalijaNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara