"Holding"
"Holding"

Pogodio Vengerov anonimus Holding, Čemberlen kao Ronaldo, Arsenal oduvao Gvadalaharu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.16. | 08:22

Tobdžije slavile sa 3:1 uz baš dobru igru

HoldingDok se drugi gađaju milionima, Arsen Venger je pod velikim pritiskom, ali izgleda da on ćuti i radi, pravi tim, a sudeći prema duelu protiv Gvadalahare u kom su Tobdžije slavile sa 3:1 na dobrom je putu.

Engleski sastav je odučio Meksikance od fudbala uz raznovrsnu, efektnu i golgeterski raspoloženu igru. 

Izabrane vesti

Prvi gol bio je delo Roba Holdinga, momka koji je došao iz Boltona u transferu kome se podsmevao skoro ceo fudbalski svet. Ipak, on je pokazao da ima šlifa u 34. minutu kada se posle prekida našao na pravom mestu u pravo vreme za svoj prvenac.

Arsenal je bio tim koji je napadao, probijao po krilu, a potez Okslejda Čemberlena u 50. minutu je baš bio za uživanje. Poput Kristijana Ronalda je štiklom izbacio čuvara, a potom pogodio gol levom nogom. Jako, jako lep potez.

Šest minuta kasnije još jedna tečna akcija završena je pogotkom. Kao i u prošlom pripremnom duelu, strelac je bio Čuba Akpom, 20-godišnji napadač koji ozbiljno skuplja poene kod Vengera.

Jedini gol za Meksikance postigao je Zaldivar sa bele tačke u 74. minutu.

Arsenal je tako nastavio da pruža dobre partije na pripremnim mečevima. Može se slobodno reći da Tobdžije mogu da budu veoma zadovoljne stanjem na terenu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Rob Holdingmeđunarodni fudbalEngleskaČuba AkpomArsenalArsen VengerAleks Okslejd-Čemberlen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara