Pohvale za Mitrovića: Igrač za Premijer ligu, zbog njega sam poželeo da treniram više

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.12.19. | 13:41

Mitrogol zaslužio lepe reči zbog igara koje pruža

Sa sedam golova na pet uzastopnih utakmica u svim takmičenjima tokom poslednjih dvadeset dana Aleksandar Mitrović nastavio je sezonu koja bi lako mogla da mu vrati premijerligaški ili status napadača u nekoj od najboljih liga Evrope.

Mitrović je u petak sam prelomio teško gostovanje Svonsiju na Libertiju uz dva hica čime je zaslužio ozbiljne pohvale ostrvske javnosti. Trener Fulama Skot Parker je pored dobre ocene Mitrovićeve igre naglasio da će se srpski golgeter i posle zime zadržati na Krejven Kotidžu jer “voli Fulam”, dok sa strane stižu mišljenja da bi strelac 15 golova ove sezone trebalo da se vrati u englesku fudbalsku elitu.
“Svi mogu da vide koliko je kvalitetan igrač. U redu je da kažem da je on igrač za Premijer ligu“, kaže Fredi Vudman, inače Mitrovićev bivši saigrač u Njukasl.

Izabrane vesti

Vudman se u petak našao nasuprot Mitroviću, pošto trenutno odrađuje jednogodišnju pozajmicu u Velsu. On se prisetio kako mu je Mitrogol izgledao kada je došao iz Anderlehta leta 2015.
“Sećam se da je bio veliki radnik. Stalno je bio u teretanim i imao je veliku želju da radi, da uvek nešto dodatno unapredi“, priča Vudman i otkriva:
“Iz njegovog primera sam dosta naučio. Nateralo me je da i ja radim više gledajući ga koliko truda ulaže svakog dana“.

Ozbiljne reči i pohvale, bez sumnje.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara