"Darko Gašić"
"Darko Gašić"

Pojačanje iz Gane u Surdulici!

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.11.15. | 14:35

Beograđanin Darko Gašić imenovan je za novog sportskog direktora Radnika

Darko Gašić

Uprava superligaša Radnika iz Surdulice imenovala je novog sportskog direktora. Tu funkciju će od sada obavljati Darko Gašić, Beograđanin, koji je prethodno isti posao obavljao u klubu Vižn iz Gane. 

Izabrane vesti

Na poziciji sportskog direktora ovog kluba Gašić se nalazio se u dva mandata (od 2010. do 2013. i od 2014. do 2015. godine), a tokom rada u Gani, uneo je niz novina u radu kluba među kojima su i modernizacija rada sa mlađim kategorijama, dovođenje trenera iz Srbije, promocija kluba u Evropi, razvoj desetogodišnje strategije vođenja kluba i prvi transferi igrača u evropske klubove... 

Rad u Gani je ispraćen promocijom kluba iz nižih liga u drugi rang nacionalnog fudbalskog takmičenja, a sličan posao, pre svega u podizanju omladinske škole na viši nivo, biće prioritet novog sportskog direktora Radnika.
„Voleo bih da se u taj naš zajednički rad uključe i bivši fudbaleri kluba i sam grad. Očekuje nas težak posao i strategija od pet do deset godina, kako klub želimo da vidimo i kako će biti“, poručio je Gašić.

Funkciju sportskog direktora Radnika do skoro je obavljao Stanislav Tončev, koji će sa ove poziciji otići na višu poziciju u klubu, o čemu će u narednom periodu biti više informacija.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: FK Radnik)


tagovi

Superligasportski direktorRadnikDarko Gašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara