Poketino u problemu – Dele Ali još mesec dana van stroja

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.09.18. | 12:56

Vezista ne može da se reši problema sa zadnjom ložom…

Ne cvetaju ruže Totenhemu poslednjih nedelja na terenu. Posle tri uzastopna poraza Pevci su jedva nadigrali Brajton u Premijer ligi, pa i Votford u Liga kupu, a situacija se dodatno zakomplikovala zbog Delea Alija.

Engleski vezista već ima problema sa zadnjom ložom već nekoliko sedmica, a prema informacijama s Ostrva – čeka ga bar još mesec dana oporavka!

Izabrane vesti

Alijevi problemi pojavili su se po reprezentativnom okupljanju prošlog meseca, tačnije tokom utakmice sa Španijom u Ligi nacija. Odmah se povukao iz nacionalnog tima i posvetio oporavku koji je trajao pune dve sedmice. U međuvremenu je odigrao poslednjih 12 minuta protiv Brajtona, a onda i ceo meč protiv Votforda. Ali, problemi su se vratili…

Izveštaji lekarskih ekipa kažu da je situacija ozbiljnija nego što se u prvi mah smatralo i zato će najverovatnije propustiti i utakmice planirane za oktobar.

Sreća po Totenhem je da od sledećeg vikenda kreće nova reprezentativna pauza zbog Lige nacija, ali će gotovo sigurno izostati sa utakmica protiv Barselone u Ligi šampiona i gostovanje Mančester Sitiju u Premijer ligi.

Foto: Action Images


tagovi

Dele Ali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara