"Roberto Bađo i Pol Ins 1996. godine"
"Roberto Bađo i Pol Ins 1996. godine"

Pol Ins: Milanovi navijači su aristokrate, a Interovi siromasi, milanski derbi više nije tako veliki

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.11.14. | 17:35

Nekadašnji as Neroazura dres se prisetio mečeva sa Rosonerima iz sredine devedesetih godina prošlog veka

Roberto Bađo i Pol Ins 1996. godine

Bivši vezista Intera i nekadašnji reprezentativac Engleske Pol Ins smatra da milanski derbi više nije tako atraktivan kao što je nekad bio, jer se ekipe više ne bore za vrh tabele kao što su radile nekad.

Izabrane vesti

Milanski velikani su osvojili po 18 šampionskih titula, ali sutrašnji Derbi dela Madonida (20.45, TV Arenasport 3) čekaju na sedmoj, odnosno devetoj poziciji Serije A.
"To vam je kao okršaj Mančester junajteda i Arsenala sada i od pre 10 godina - to više nije tako veliki meč zbog igrača koji su u njemu. Rivalstvo je jedinstveno, a navijači tako strastveni. Milanisti su poznati kao aristokrate, a Interovi kao siromasi", rekao je Ins.

Nekadašnji as Mančester junajteda dres Neroazura je nosio između 1995. i 1997. godine, zabeležio je 54 nastupa i postigao 10 golova.
"Utakmica nedeljom je počinjala oko osam sati uveče, ali je uvek kasnila za 10 do 15 minuta jer je bilo previše dima unutar stadiona od vatrometa i dimnih bombi. Nisam mogao da vidim svog saigrača iz veznog reda. To su bili fantastični dani, sa asovima kao što su Barezi, Maldini, Kostakurta..."

Prema Insovim rečima povlačenje  Masima Moratija predstavlja nenadoknadiv gubitak za klub sa Đuzepe Meace.
"To je velika šteta. Inter je bio tako veliki klub i ima posebno mesto u mom srcu. Odlazak Masima Moratija je veliki udarac, nikada neće biti isti bez njega", rekao je Ins.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaInterItalijaMilanPol InsSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara