""
""

Ponuda za Milenkovića - 4.500.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.02.17. | 15:59

Iz Nemačke, za letnji prelazni rok

Partizan je na pragu realizacije najvećeg klupskog transfera u poslednjih nekoliko godina. U Humskoj 1 tvrde da na stolu imaju ponudu iz kategorije nepristojnih. Nemački Hamburger poslao je zvaničan dopis na Topčidersko brdo u kome navodi da je na leto spreman da kupi - Nikolu Milenkovića.

I da to zadovoljstvo plati 4.500.000 evra!

Izabrane vesti

Čelnici Parnog valjka nisu odlučili da li ponudu prihvataju, međutim, jasno je da je ona nadmašila sumu koju je Anderleht želeo da plati poslednjeg dana zimskog prelaznog roka (4.000.000 evra) i da bi ukoliko kažu „da“ rešili nagomilane finansijske probleme. Verovatno rešili i ostanak na malo duže staze igrača kao što su Uroš Đurđević, Leonardo, Everton, jer u slučaju prodaje Milenkovića za velike novce ne bi bilo razloga da nekog od preostalih nosilaca igre pošalju preko granice.

Bude li Partizan pristao da proda Nikolu Milenkovića Hamburgu za 4.500.000 evra biće to najveći transfer koji su crno-beli realizovali još od leta 2013. kad su za 5.000.000 evra prodali napadača Aleksandra Mitrovića Anderlehtu.

Hamburg trenutno na raspolaganj ima trojicu štopera: Mergina Mervaja (doveden zimus za 1,800.000 evra iz Kelna), Kirjakosa Papadopulosa (pozajmica iz Leverkuena do kraja sezone) i Joana Đurua. Prema pisanju nemačkih medija, poplarni Dinosaurusi traže mladog defanzivca kojim bi rešili pitanje u odbrani za narednih nekoliko godina, a Milenković se uklapa u taj profil. Posebno što ga je i ugledna italijanska Gazeta delo sport svrstala među 30 najtalentovanijih fudbalera sveta do 20 godina

Partizanovi čelnici su na velikom ispitu. Koliko god je ponuda primamljiva sa finansijske strane njeno prihvatanje ostavlja otvorenim pitanjem ko će igrati u odbrani ekipe Marka Nikolića u sledećoj sezoni, odnosno da li je uprava spremna da deo novca uloži u dodatno jačanje tima ili će novac na ime obeštećenja iskoristiti za pokrivanje niza dugova, od kojih ukupan, prema nezvaničnim informacijama, iznosi oko 12.000.000 evra.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

HamburgHamburgerNemackaNikola MilenkovićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara