Poraz nije opcija

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.05.18. | 10:21

Srbija odmerava snage sa Nemačkom u drugom kolu Grupe D (14.00)

Nastavlja se Evropsko prvenstvo za kadete u Engleskoj. Srpski reprezentativci su u prvoj rundi doživeli minimalan poraz od Španije, a danas se od 14.00 sastaju sa vršnjacima iz Nemačke, koji su silno motivisani da dođu do prvih bodova nakon ubedljivog poraza od Holanđana (0:3).

Orlići su već zaboravili poraz i usmerili se na okršaj sa Nemcima.
"Nismo imali sreće protiv Španaca. Propustili smo odlične šanse da dođemo do golova. Dobro smo igrali u odbrani, ali je nedostajala bolja završnica. Ne smemo mnogo da tugujemo, već da se fokusiramo na Nemce. Znatno smo bili oslabljeni povredom Ilića na početku meča, poznato je koliko nam znači u organizaciji igre. U nastavku je i kapiten Vidosavljević morao da napusti igru, zbog čega smo još više bili oslabljeni", izjavio je golman Lazar Slavković za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Kako onda protiv Nemaca?
"Momci koji su ušli u igru protiv Španije pokazali su da su dostojne zamene. Svakako je njihov kvalitet i doprinos veoma bitan i veliki za nas. Ko zna, da su igrali svih 80 minuta možda bi ishod prve utakmice bio drugačiji, ali šta je tu je, protiv nepredviđenih okolnosti se ne može."

Prolazak u drugi krug?
"Naravno, verujem u saigrače i stručni štab. Sve je i dalje u našim rukama, neće biti lako, ali daćemo sve od sebe da rezultat bude povoljan za nas", zaključio je Slavković, prenosi Sportski žurnal. 

EVROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE, DRUGO KOLO GRUPNE FAZE:

Utorak

GRUPA D

14.00: (4,90) Srbija (3,70) Nemačka (1,65)
20.00: (2,65) Holandija (3,15) Španija (2,60)

GRUPA C

14.00: (2,55) Republika Irska (3,20) Danska (2,65)
20.00: (4,20) Bosna i Hercegovina (3,45) Belgija (1,80)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: MN Press


tagovi

kadeti Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara