Porodični biznis: Stančiju ide kod menadžerkinog muža, Sparti okruglo 10.000.000 evra?

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.01.19. | 16:26

Svi zadovoljni

Godinama već jedan od najtalentovanijih rumunskih fudbalera, ali ipak daleko od neke velike evropske pozornice. I sad korak unazad za Nikolaea Stančijua, bar kada je sportski element u pitanju. Kad je reč o finansijama posao karijere za 25-godišnjeg Spartinog univerzalca. Prema izveštajima iz Rumunije praški klub zaradiće okruglo 10.000.000 evra na prodaji Stančiju jednom klubu iz Ujedininjenih Arapskih Emirata.

Ime kluba se drži u tajnosti, ali svi su u Rumuniji uvereni da je reč o Al Vaslu na čijoj klupi sedi Laurenciju Regekampf, poznatog rumunskog trenera, inače i supruga atraktivne menadžerke Anamarije Prodan, koja naravno zastupa interese Stančijua.

Izabrane vesti

Sukob interesa? Očigledan, ali koga to zanima kad su sve strane po svemu sudeći zadovoljne.

Podsetimo, Stančiju je fudbalsku afirmaciju stekao u Vasluju odakle je za 700.000 evra prešao u Steauu, odnosno FCSB, a potom za čak 8.200.000 u Anderleht. Sparta ga je prošlog janaura platila 4.000.000 evra, Stančiju je bio sasvim korektan, postigao je 10 golova na 31 utakmici, ali je miris petrodolara bio previše primamljiv.

Stančiju je, javlja sajt gsp.ro,  već napustio Spartine pripreme u Marbelji, većeras kreće za Dubai, trebalo bi da sleti oko sedam ujutru, na aeodromu će ga već čekati Anamarija Prodan. Imaće zašta i da nazdrave.

Edit: Priča ipak nije toliko uzbudljiva, pošto su rumunski mediji kasnije ipak doznali da nije reč o Al Vaslu, već o saudijskom Al Ahliju. S tim da još nema potvrde...

(FOTO: Instagram/AnaMariaProdanReghecampf)


tagovi

Nikolae StančijuZimski prelazni rok 2019Sparta PragAl Vasl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara