"Meireleš i Almeida"
"Meireleš i Almeida"

Monako ili mali Porto? Kneževi žele Meireleša, Guarina i Almeidu

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.06.13. | 19:34

Posle Džejmsa Rodrigeza, Falkaa, Karvalja i Mutinja, u Monaku se nameračili na Kolumbijca iz Intera i dvojicu reprezentativaca Portugala iz Turske

Meireleš i AlmeidaIzgleda da je Klaudio Ranijeri rešio da  u Monaku sakupi ol-star Porta iz prethodne decenije. Posle Rikarda Karvalja, Žoaoa Mutinja, Džejmsa Rodrigeza i Radamela Falkaa, na meti Kneževa nalaze se vezista Fenerbahčea Raul Meireleš, Interov Kolumbijac Fredi Guarin  i napadač Bešiktaša Ugo Almeida.  

Gazda Dmitri Ribolovljev bi za Meireleša trebalo da izdvoji 12 miliona, a za Almeidu 9 miliona evropskih novčanica. Ukoliko Inter reši da proda Guarina, cena će biti između 18 i 25 miliona evra, a pored Kneževa, u trci za kolumbijskog vezistu nalaze se Juventus i Totenhem.

Izabrane vesti

Raul Meireleš je za Zmajeve igrao od 2004. Do 2010. godine, kada je prešao u Liverpul. Sa Enfilda je otišao u Čelzi pa zatim u Fenerbahče. Spekuliše se da bi Kneževi za njega dali Feneru 12 miliona evra. 

Almeida je ponikao u Portu gde je od 2003. Do 2007. godine odigrao samo 33 utakmice. Sa stadiona Dragao je otišao na sever Nemačke u Verder, a posle tri godine u Bundesligi obreo se u Bešiktašu.

Reprezentativac Kolumbije Fredi Guarin evropsku karijeru zapoćeo je u Sent Etjenu. U Porto je stigao 2008. gde je ostao do januara prošle godine kada je prešao u redove Neroazura.

(FOTO: Action images)


tagovi

BesiktasEvropaFenerbahčeFrancuskaFredi GuarinInterLiga 1MonakoPortoPortugalRaul MeirelešSuper ligTransferi 2013Ugo Almeida

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara