""
""

Poruka iz Efesa: Stiže Aron Džekson! Stefan Marković će mu biti zamena

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.06.17. | 17:15

Zanimljiv plan kluba iz Istanbula...

Velike planove napravila je uprava Efesa posle debakla u polufinalu turskog šampionata od Bešiktaša i sezone koja nije opravdala očekivanja. Dok su Brajant Danston i Derik Braun produžili ugovore, Toma Ertel je napustio Istanbul, dok je prvo pojačanje viđeno u liku rasnog strelca Rikija Leda. 

Izabrane vesti

Naredni cilj ljudi u Efesu jeste kompletno sređivanje organizacionog dela. Posle Ertelovog odlaska u Barselonu, gotovo je sigurno da ni Džejson Grejndžer neće ostati.

A naredni tandem plejmekera trebalo bi da bude Aron Džekson - Stefan Marković. Tako bar tvrdi Generalni menadžer Efesa Alper Jilmaz
"Jako smo blizu potpisivanja ugovora s Aronom Džeksonom. Možemo da dovedemo i Stefana Markovića, ali kao drugog plejmejkera", kaže Jilmaz i tvrdi da pomenuti dvojac nije jedini na meti Efesa.
"Lista kandidata nam je poduža. Tu su Šejn Larkin, I Džej Roland, Darijus Adams, Džordan Tiodor... Svakako smo blizu završetku transfera".

Podsetimo, samo dan posle osvajanja nove titule u VTB ligi Aron Džekson je objavio da neće produžiti ugovor sa moskovskim CSKA, čime je stavio tačku na petogodišnju saradnju. Stefan Marković je još u pregovorima sa Zenitom oko produžetka saradnje, ali navodno postoji mala začkoljica. Klub nudi jednogodišnji, a srpski plejmejker traži višegodišnji ugovor. Što bi na kraju moglo da ima presudni znajač. Iako se razmišljanja u finansijskom pogledu ne mimoilaze. 

Za Stefana Markovića prethodno su bili zainteresovani Makabi iz Tel Aviva i CSKA, a od ranije i Barselona. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Anadolu EfesAron DžeksonCSKA MoskvaEvroligaStefan MarkovićZenit Sankt Peterburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara