""
""

Potpisao Nikola Vujadinović na 2+1

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.07.17. | 19:15

Proradila veza iz Austrije

Zimus ga je zvao Partizan. Otišao je u Osasunu. Ovog leta kontaktirala ga je Crvena zvezda. I opet Nikola Vujadinović nije izabrao da se vrati u Superligu Srbije. Umesto za neki od naših klubova, 31-godišnji štoper potpisao je danas za poljski Leh.

Ugovor sa učesnikom kvalifikacija za Ligu Evrope overen je do juna 2019. U njemu je klauzula da saradnja može da se produži na još jednu godinu, ukoliko po isteku tog perioda obe strane budu zadovoljne.
Znam da je Leh jedan od najboljih poljskih klubova. Uspostavio sam dobar odnos sa trenerom Bjelicom, rekao mi je sve najbolje o klubu. Imamo tim koji želi da se bori za trofeje, za pehar šampiona, želi da pobeđuje... To je i moja ambicija. Mnogo je razloga što sam ovde“, rekao je Vujadinović, koji je u karijeri igrao za Rad, Zetul, pirotski Radnički, sofijski CSKA, Udineze, rumunsku Unireu, škotski Aberdin, Javor, Šturm, Osasunu i Peking Guan.

Izabrane vesti

U Leh je stigao na preporuku hrvatskog trenera Nenada Bjelice, koji ga poznaje iz vremena dok je igrao za Šturm iz Graca, a ovaj vodio bečku Austriju i Volfzberger.
Prezadovoljni smo što je izabrao da dođe kod nas. Odlikuje ga veliko iskustvo. Nadamo se da će biti veliko pojačanje za naš tim“, rekao je predsednik Leha, Pjotr Rutkovski.

(FOTO: www.lechpoznan.pl)


tagovi

Leh Poznanjmeđunarodni fudbalNikola VujadinovićPoljska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara