Potpisao Pablo Pikaso iz Mančestera: Zaradiće 54.600.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.03.19. | 20:59

Bernardo Silva do 2025. u Sitiju

Bendžamin Mendi ga je nazvao Pablom Pikasom tima Pepa Gvardiole. I bez te konstatacije francuskog beka jasno je da je Bernardo Silva crtao po terenu, pogotovo u onom osetljivom delu sezone kad Mančester Siti nije mogao, zbog povrede, da računa na Kevina de Brujnea. Za fantastične partije stigla je Portugalcu nagrada – novi ugovor sa Grđanima.

Omaleni vezista, jedan od kljućnih za rezultate engleskog prvaka, produžio je vernost klubu sa Etihada čak do 2025. Naravno, uz povišicu, pa su mu primanja skočila na 150.000 funti sedmično. Prevedeno ne nama bližu i dražu valutu, to je oko 9.100.000 evra po godini. Ako izdrži do kraja, svih šest godina na koliko glasi novi ugovor, postaće bogatiji za nešto više od 54.600.000 evra. Za taj novac vredi se boriti.

Izabrane vesti

Bernardu Silvi je ovo druga sezona među Građanima, dao je devet i namestio deset golova ove sezone i apsolutno je zaslužio ovakav tretman.
Počastvovan sam produžetkom saradnje. Ovaj klub nudi igraču sve što mu je potrebno da ispuni ambicije i kad je tako onda za mene ne postoji nijedan drugi klub u koji bih želeo da idem. Čim sam čuo da Siti želi da me zadrži odlučio sam da ostanem, jer volim ovaj klub, trenera, saigrače i navijače. Posebno me uzbuđuje stil fudbala koji demonstriramo ovde i zbog toga sam posvećen osvajanju trofeja, a Siti mi baš tu mogućnost nudi“, dodao je Silva.

FOTO: Reuters


tagovi

Bernardo Silvanovi ugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara